Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
VELPE55
Design vakantiewoning
2 - 6 personen
vanaf € 450 per weekend

6-persoons vakantiewoning nabij Leuven

VELPE55 is een design vakantiewoning, een modern 6-persoons huis in een historisch landschap, het Hageland in Vlaams-Brabant. Op slechts 15 minuten van Leuven logeer je hier in alle rust, aan een smalle landweg met uitzicht over de weilanden. Een snufje design in het groen.

Vakantie vieren bij VELPE55

VELPE55 biedt je het beste van twee werelden: de charme van het platteland gecombineerd met hedendaags design. Wanneer je aan komt rijden bij VELPE55 valt de moderne architectuur direct op. Het nieuw gebouwde vakantiehuis is strak vormgegeven, zowel binnen als buiten, en voorzien van alle mogelijke comfort. De strakke keuken met dito eethoek heeft grote ramen, waardoor je tijdens ontbijt, lunch en diner getrakteerd wordt op een fantastisch uitzicht over de landerijen. De woonkamer grenst aan de achtertuin, met een avondterras.

Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers. De ‘master bedroom’ aan de voorzijde heeft datzelfde mooie uitzicht, een (opgemaakt) tweepersoonsbed (hotelkwaliteit) én een privé badkamer met douche, wastafel en wc. De vierpersoons slaapkamer heeft een tweepersoons bed en twee aparte bedden. Daarnaast is er nog een extra badkamer met ligbad, twee wastafels en een douche.

Wat ga je doen in de omgeving van VELPE55?

VELPE55, in Opvelp-Bierbeek, heeft een gunstige ligging om eropuit te gaan. Het vakantiehuis ligt aan het wandel- en fietsnetwerk van Vlaams-Brabant. Kilometers (fiets-)paden strekken zich uit over de licht glooiende heuvels richting het Hageland en Haspengouw (de fruittuin van België). De gezellige en mooie stad Leuven bereik je binnen 15 minuten, maar ook een dagje Brussel of Namen is mogelijk. Even een snufje Frankrijk proeven? Waals-Brabant ligt vlakbij.VELPE55 Velpestraat 55, 3360 Opvelp

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: