Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Zonvakantie
Zoek je een bijzondere B&B voor een zonvakantie? Bijzonder Plekje heeft een aantal bijzondere locaties voor je geselecteerd, voor een ontspannen vakantie in Zuid-Europa.

Op naar de zon

Wanneer de herfst haar intrede doet in ons land en de dagen korter worden, blijft het nog altijd aangenaam warm in het zuiden van Europa. Ook in het voorjaar doet de lente eerder haar intrede in landen als Spanje en Portugal en lopen de temperaturen overdag al lekker op. Perfect dus om een paar dagen naar de zon op vakantie te gaan en te genieten van aangename warmte op je lijf. Opladen in de herfst, alvast warm draaien in de lente.

Waar ga je heen op zonvakantie?

Nu vluchten naar het zuiden zo betaalbaar zijn geworden, is een zonvakantie snel geboekt. Boek een ticket naar de Algarve of Malaga, Sevilla of Granada, huurautootje erbij en gaan maar. Het enige wat nog ontbreekt is een fijn vakantieadres. Geen nood, die hebben wij alvast voor je geselecteerd. Kleinschalige vakantieadressen voor een onbezorgde vakantie onder de Spaanse & Portugese zon. Van luxe ingerichte safaritent tot design appartement, van kleinschalige B&B tot luxe vakantiehuis met zwembad.