Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Slapen op de Heide

5-persoons vakantiehuis
1-5 personen
vanaf € 425 per weekend
Ga naar de website

Slapen op de Heide is zo'n plekje dat je het liefst voor jezelf houdt. Idyllisch, hip ingericht, midden in het bos, in alle rust met veel ruimte... Bijna te mooi om waar te zijn!

Een sprookjeshuis in het bos

Vakantiehuis Slapen op de Heide ligt op een zeldzaam mooie plek in het bos, aan de rand van een relatief onbekend natuurgebied op de grens van Nederland en België. Rust, ruimte en privacy zijn gegarandeerd hier op De Strijbeekse Heide. Het is een plek waar je de drukte van het (gezins)leven in de stad kunt ontvluchten. Het boshuis is onlangs geheel gerenoveerd en licht en eigentijds ingericht. Een moderne badkamer en keuken, zonnige woonkamer met houtkachel, twee slaapkamers, ruimte voor max. 5 personen en heel veel buitenruimte. De grote tuin met zon tot 's avonds laat is echt zo fijn. 

België of Nederland?

Het idyllische boshuis ligt in een prachtige omgeving. Je kunt hier eindeloos wandelen en fietsen. Ongerepte natuur met bos, heide, vennen en wild. De gezellige stad Breda is op fietsafstand en een dagje Antwerpen is ook een leuke optie. Maar het liefst blijf je hier thuis: luisteren naar het ritselen van de bomen, de kwetterende vogels en de laatste zonnestralen bewonderen die door de bomen een weg zoeken... 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.