Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Huisje met open haard
Een huisje met een haard of houtkachel geeft een extra dimensie aan je vakantie. Niets is gezelliger, knusser en ontspannender dan een paar uurtjes bij de open haard of houtkachel. Luister naar het knapperen van het vuur, staar in de oplaaiende vlammen, geniet van de weldadige warmte. In gezelschap van vrienden, familie of met een goed boek...

Houtkachel romantiek

Ontdek alle plekjes »

Wat is er zo fijn aan een huisje met open haard?

Wanneer ik een vakantiehuisje zoek, dan is een van de eerste dingen waar ik naar kijk of er een open haard of houtkachel in zit. Heerlijk vind ik het, om na een dag buiten, ontdekken en beleven, terug te komen in huisje waar je de kachel aan kunt steken. De warmte, het knapperen, de gezelligheid: een vuurtje werkt sfeerverhogend. Als het een dagje regent, gaat de kachel ‘s morgens vroeg al aan en duik ik lekker met een boek bij het vuur. Een lekkere cappuccino of ‘s avonds een goed glas wijn. Met de kinderen, de liefste of familie, heerlijk! Rustgevend, hartverwarmend, het grote genieten.

Vakantie met open haard: van knusse huisjes tot groepsaccommodaties

We hebben de fijnste huisjes voor je gevonden! Van knusse 2-persoons bakhuisjes met haard tot boshuisjes met houtkachel en Hans en Grietje huisjes in de Limburgse heuvels. Van romantische vakantiewoningen voor jou en de liefste tot een heerlijk familiehuis. Ben je met veel familie of vrienden, een groot deel van onze unieke groepsaccommodaties heeft ook een mogelijkheid om samen bij het vuur te kruipen. Binnen of zelfs buiten bij de haard. Extra leuk om er dan samen marshmallows boven te ‘smelten’, Glühwein op te verwarmen of zelfs een pizzaatje af te bakken.

Met wie kruip jij bij het vuur of ga je een fikkie stoken?
Houtkachel romantiek

Een huisje met open haard of houtkachel geeft een extra dimensie aan je weekendje weg of vakantie. Bekijk snel de mooiste huisjes!