Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
B&B Lavendine Pure
Bed & breakfast
1 - 4 personen
vanaf € 120 per nacht

B&B met privé wellness

Lavendine Pure is een relax B&B, een bijzonder plekje waar je naar toe gaat om volledig tot rust te komen. Dat lukt je probleemloos: door de ligging in de natuur, de hartverwarmende gastvrijheid van Tine en Daniël, de sfeer in de bed & breakfast, het verwenontbijt en door de bijbehorende privé wellness met zalige arrangementen.

Logeren in en met de natuur

Bed & breakfast Lavendine ligt aan de rand van een natuurreservaat. Niet alleen de omgeving is rustgevend. Door bij de bouw van het pand gebruik te maken van sfeervolle oude en nieuwe materialen kom je ook gelijk tot rust ín de bed & breakfast. De vier riante kamers met de namen Roosmarijn, Kamiele, Basilicum en Lavendine, doen er nog een schepje bovenop. De Lavendine kamer is het paradepaardje van Tine en Daniël. De perfecte kamer voor een romantisch verblijf met een gezellige zithoek en een badkamer met ligbad. De grootste kamer is Kamiele; met de meeste privacy. Door de privé ingang, een eigen terras, open haard en een zitplek met tv is dit de ideale plek om tot elkaar en tot rust te komen.

Het ontbijt is met recht een verwenontbijt. Een beter begin van je dag kun je je niet wensen. Biologische sappen, verschillende soorten brood, fijne vleeswaren en diverse kazen, vers fruit van het seizoen, jam en honing uit de streek en… en… Je moet het zelf gaan proeven!

Sauna, jacuzzi en massages in de privé wellness

Eigenlijk mag je niet naar huis voordat je een bezoek aan de privé wellness hebt gebracht. Samen in de Finse sauna, bubbelen in de jacuzzi in de tuin, een voetenbadje nemen of lekker languit ontspannen bij de heerlijke haard. Alsof dit nog niet genoeg is, kun je ook een massage reserveren. Hoe fijn kan het zijn?!

Eropuit vanuit Lavendine Pure

De relax bed & breakfast heeft een gunstige ligging, midden in de natuur. 100-den kilometers wandel- en fietspaden wachten op je, startend vanaf de voordeur. Verken natuurpark Hoge Kempen, natuurreservaat De Maten, Bokrijk of de Limburgse Wijers met 1001 vijvers. Lekker ontspannen de omgeving verkennen? Huur een Vespa en ga op ontdekking.B&B Lavendine Pure Volmolen 57, 3600 Genk

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: