Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
BoerenBed in België
Safaritenten
1 - 6 personen
vanaf € 259 per weekend
Ga naar de website

Glamping op de boerderij in Belgie

Het BoerenBed in België: associeer jij boerderijvakanties met ploeteren in de modder en slecht slapen op muffe hooizolders? Think again, want bij Het BoerenBed weten ze wel beter. Hier logeer je uiteraard bij de boer, maar dan in een comfortabele tent die ruim en sfeervol is ingericht met een knipoog naar het boerenleven van vroeger.

Het BoerenBed biedt een vakantie voor iedereen die op zoek is naar authenticiteit en kleinschaligheid. Een weekend of een week geen tv of pc, want er is geen elektriciteit. Licht komt hier niet uit een peertje, maar van een gezellige kaars of olielamp. Zo maken de eieren ook geen omweg via de supermarkt, maar je haalt ze direct uit het kippenhok.  Met het BoerenBed ga je back to basic, maar dan wel in luxe. De ruime tenten bieden prima bedden, zelfs een eigen traditionele bedstee en er is een kookkachel, koelkist en een ruime tafel waaraan gezellige bordspellen gespeeld kunnen worden.

Weekendje weg op de boerderij

In België zijn er twee locaties: Hoeve den Overdraght in Poperinge (West-Vlaanderen) en Country Retreat in Vielsalm (Belgische Ardennen). Op beide plekken logeer je in een BoerenBed tent of HeerenBoer Tent, voor zes personen ingericht met een tweepersoonsbed, stapelbed en bedstee. Bij de HeerenBoer Tent heb je zelfs een eigen warme douche.  Ga je mee de boer op met ons?

Hoeve den Overdraght

Vlak bij de zee vind je Hoeve den Overdraght, een modern landbouwbedrijf met zeldzame schapen, die je van dichtbij kunt bewonderen en met ‘n beetje geduld zelfs kunt aaien. Geniet van de wollige warmte van deze lieve dieren! Je kunt er ook een demo bijwonen over wol maken en wie wilt, mag zelf eens proberen. Durf je?

Country Retreat

In hartje Ardennen, tussen mooie grote bossen en groene paden, ligt het Country Retreat, vlak bij het gezellige Vielsalm. Dit adres is een paardenstoeterij waar paarden worden opgeleid voor internationale wedstrijden. Hier logeren is echt een toppertje als je van paarden houdt. Ook de kids komen hier aan hun trekken, want aan je tent staat er een supercute Shetland pony die maar wat graag een ritje maakt met je mini-me. Zo leuk! De omgeving is ook ideaal voor lekker lange wandel-en fietstochten in de natuur, of waarom niet voor een tochtje op een ezel, een unieke beleving! Ook leuk in de buurt: kajakken, zwemmen in het meer van Coo of naar de thermen van Spa gaan.

Ga naar de website


BoerenBed in België Poperinge

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: