Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
De Vlaamse Schuur
XXL vakantiehuis
2 - 20 personen
vanaf € 915 per accommodatie/weekend

Luxe groepsaccommodatie in Brabant

De Vlaamse Schuur ligt op het eeuwenoude Landgoed De Hoevens in Brabant. Onder het dak van een monumentale Vlaamse schuur vind je twee luxe vakantiehuizen, elk voor 10 personen. De woningen zijn ook te koppelen en samen te huur als 20-persoons vakantiehuis. Gezellig, met vrienden en/of familie vakantie vieren in het Brabantse land, midden in de natuur met uitzicht over de landerijen.

Alle comfort in de Vlaamse Schuur

Of je nu komt met een kleine of een grote groep, je bent van alle luxe en comfort voorzien. De Vlaamse Schuur herbergt twee 5-sterren gastenverblijven: Tongerlo en Echternach. Opgemaakte bedden bij aankomst, een sauna met douche en sauna handdoeken, compleet ingerichte keuken (met Nespresso), een gezellige woonkamer en een terras. Door een deurwand te openen zijn beide huizen met elkaar te verbinden en heb je 8 slaapkamers met plaats voor 20 personen. In de tuin vind je een speelveld, jeu de boule baan en tafeltennistafel. Spelletje spelen? Keuze genoeg in huis! Zin in een verfrissende duik? Op loopafstand van het huis ligt een natuurlijke zwemvijver.

Vele extra’s voor nog meer vakantieplezier

Wat misschien nog wel het allerfijnste is: de vele extra’s die je kunt boeken. Geen zin om te koken of te zorgen? Reserveer het ontbijt, lunch of diner. Liever BBQ-en of picknicken op het landgoed? Ook dat is te regelen. Een high tea om een verjaardag te vieren? Je hoeft het maar te zeggen! Zin om met elkaar iets actiefs te ondernemen? Yoga, klimmen, een fotografie workshop of schilderen met elkaar? Het wordt voor je geregeld!

Eropuit in Brabant

Landgoed de Hoevens ligt gunstig. Een bezoek brengen aan Breda, Tilburg of het Belgische Turnhout, naar de Efteling of de Beekse Bergen, fietsen of wandelen; de mogelijkheden zijn eindeloos.

't Bakhuisje

Op het landgoed vind je ook het mooie Bakhuis, met plaats voor twee personen.De Vlaamse Schuur Goorstraat 2, 5131 RG Alphen

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: