Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
De Dorpswoning
2-17 persoons vakantiewoningen
2 - 17 personen
vanaf € 380 per weekend
Ga naar de website

Vakantie in gastvrij Brabant

De Dorpswoning biedt bijzondere vakantiewoningen voor een weekendje weg, een familiereünie of een heerlijke vakantie in het Brabantse land. Vakantiehuizen die voelen als thuis, zo comfortabel en sfeervol!

Vakantiehuizen van de Dorpswoning

Ellen en Lian van de Dorpswoning hebben verschillende vakantiehuizen in hun aanbod, verspreid over de Brabantse dorpen Leenderstrijp, Leende, Borkel en Schaft. De landelijk gelegen huizen zijn comfortabel, sfeervol en helemaal van nu. De totaal verschillende vakantiewoningen zijn er voor 2 tot 17 personen. Van een landhuis met tennisbaan tot woonboerderij met stoere gebinten, van knusse voormalige schaapskooi tot een vakantiehuis op niveau met houtkachel en een voormalige pastorie. Voor gezinnen, grote groepen, stellen, voor ieder wat wils.

Het leven is goed in het Brabantse land…

Als gast word je in het zonnetje gezet bij de Dorpswoning. Alles kan worden geregeld: van thuiskok tot speciale dagactiviteiten, van een gevulde koelkast bij aankomst tot vervoer waar je maar heen wilt. Persoonlijke service staat bij De Dorpswoning hoog in het vaandel. Dus laat je verrassen, verblijden en verwennen om hét ultieme vakantiegevoel te krijgen! Romantiek voor twee, plezier voor het hele gezin en perfect voor groepen!

Ga naar de website


De Dorpswoning Strijperstraat 71, 5595 GB Leende

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: