Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
ZenZez Hotel & Lounge
Boutique hotel
1 - 4 personen
vanaf € 99 per kamer

Boutique hotel op de Veluwe

ZenZez Hotel & Lounge is een luxe, warm en sfeervol hotel, gevestigd in een Jugendstil pand uit 1904 in Apeldoorn. Een kleinschalig adres in de stad, waar je je thuis voelt door de persoonlijke sfeer en uitstraling. Een fijne uitvalsbasis voor je stedentrip Apeldoorn, een bezoek aan de Veluwe en Paleis het Loo of om even heerlijk samen weg te zijn.

Puur genieten in stijl

Bij ZenZez worden je zintuigen geprikkeld. Door het interieur, van Rivièra Maison, de luxe, het eten en drinken, de gastvrijheid… Misschien belangrijker nog, je wordt geprikkeld om lekker te ontspannen en alleen maar te genieten. In een van de tien mooie hotelkamers (van luxe kamer tot suite en familiekamer) met zalige bedden van het Nederlandse merk Nilson Beds. In de Lounge, waar het ontbijt geserveerd wordt en waar je op reservering ook welkom bent voor een high tea of 3-gangen diner. Óf in de zonnige en besloten binnentuin, waar bij mooi weer het ontbijt voor je klaar staat, begeleid door het gekwetter van de vogels.

Geïnspireerd en geprikkeld door al het moois om je heen? Vrijwel alles wat je ziet, voelt en proeft is te koop. Heerlijk om thuis nog even na te genieten en het ontspannen gevoel vast te houden.

Ontdek Apeldoorn en omgeving vanuit Hotel ZenZez

ZenZez is al een bestemming op zich. Wil je toch wat van de omgeving zien, het hotel heeft een perfecte ligging ten opzichte van het centrum van Apeldoorn en van Nationaal Park de Hoge Veluwe en Paleis het Loo. Huur een van de fietsen bij het hotel en ga op ontdekking. De mogelijkheden zijn eindeloos!

(fotografie: Pauline Joosten)ZenZez Hotel & Lounge Canadalaan 26 7316 BX Apeldoorn

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: