Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Huis Ter Bos
Vakantiehuis
1 - 6 personen
vanaf € 500 per weekend

Bungalow in het bos met open haard

Huis ter Bos is een 6-persoons vakantiebungalow, in de bossen bij Lage Vuursche. Een zorgvuldig en volledig ingericht vakantiehuis, waar je helemaal tot rust komt. Dit sfeervolle huis voelt als een gelukstreffer! Bij aankomst word je gegarandeerd direct blij.

Huisje met haard en (boom-)hut

Huis ter Bos ligt in een bosrijke omgeving, grenzend aan Landgoed Pijnenburg. Het charmante boshuis biedt je alles voor een ontspannen verblijf. De woonkamer heeft een open haard, de keuken is van alle luxe voorzien, de badkamer heeft zowel een douche en een bad en er zijn drie slaapkamers (met opgemaakte bedden bij aankomst!). Een van de slaapkamers heeft een comfortabel tweepersoonsbed, in een van de kamers staan twee eenpersoons bedden en de derde kamer heeft een slaapbank die om te toveren is tot tweepersoons bed. Door de grote schuifdeuren in de woonkamer stap je zo naar buiten, de natuur in. De tuin is maar liefst 1200 m2 en heeft een terras met ligstoelen, een BBQ en een stoere boomhut waarin zelfs geslapen kan/mag worden. Die laatste wordt vast en zeker favoriet bij je kinderen, alhoewel de zweefschommel en het kinderkeukentje ook hoog zullen scoren.

Wat is er te doen vanuit Huis Ter Bos?

Naast luieren bij de haard en luisteren naar de geluiden van het bos is er veel te doen en ondernemen in de omgeving. Wandelen, fietsen, Paleis Soestdijk bewonderen, opladen bij Buiten in de Kuil of struinen over de Lange en Korte Duinen bij Soest. Neem vooral ook de tijd om lekker te lanterfanten, het huisje leent zich er perfect voor.

3x doen vanuit Huis Ter Bos

  • Koffie met taart op het perron van het DLC Café in Soest
  • Wandel naar Buiten in de Kuil voor een lekkere tussenstop
  • Huur een fiets en peddel door de bossen, over zandvlaktes en heideveldenHuis Ter Bos Zevenlindenweg 5-69 3744BC Baarn

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: