Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Mooi Schoorl
Luxe vakantiehuizen
2 - 6 personen
vanaf € 325 per weekend
Ga naar de website

Luxe vakantiehuizen aan de kust in Schoorl

Mooi Schoorl is een luxe vakantiepark, aan de kust van Noord-Holland in Schoorl. Het kleine park ligt in het centrum van de badplaats, in een rustige zijstraat van de gezellige winkelstraat. In enkele minuten staat je bij het hoge klimduin, in de duinen en in het bos.

De naam zegt alles: Mooi Schoorl

Mooie huizen voor een vakantie aan zee

Op vakantiepark Mooi Schoorl staan slechts 20 vakantiehuizen, elk huis geschikt voor 4-6 personen. Ze hebben allemaal dezelfde hoge standaard van luxe, maar verschillen qua interieur. Alle huizen hebben een open haard en luxe keuken, sommigen als extra nog een buitenhaard, jacuzzi en barbecue. Kom je samen of met je gezin? Kijk even goed welk huis het beste bij je past. Er zijn huizen met speciale voorzieningen voor kinderen en een knusse kinderkamer.

Tip: kies voor een huis aan de bosrand voor een heerlijk buitenleven gevoel.

Wat ga je doen tijdens je vakantie in mooi Schoorl?

Het vakantieparkje heeft een gunstige ligging. Je wandelt zo het dorp in, met winkels, restaurants en aan de voet van het klimduin ook gezellige terrassen. Huur fietsen en verken het Nationaal Park De Schoorlse Duinen en fiets een keer naar kunstenaarsdorp Bergen (mijn favoriete plek in Noord-Holland). Mooie conceptstores en terrasjes, Bergen is het hele jaar leuk. Uitwaaien aan zee, een dagje naar Alkmaar, de uitgerekte stranden ten noorden van Schoorl verkennen; een weekend hier is al snel te kort!

Ga naar de website


Mooi Schoorl Heereweg 43A, 1871 EC Schoorl

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: