Even geduld...

Net als in het Nederlandse programma ‘Bed & breakfast’ van omroep Max gaan eigenaren van B&B locaties in het Belgische TV-programma ‘Met Vier in Bed’ bij elkaar op bezoek om een beoordeling te geven. Per uitzending doen er bij de Belgische variant vier locaties mee en elk locatiebezoek krijgt een eigen aflevering. Bijzonder Plekje Het Raadhuys in Kessel deed mee.

In de vier afleveringen waarin Marij en Theo meededen, werden de koffers gepakt om te gaan logeren in charmehotel Het Menneke in Hasselt, B&B met wellness Lavendine Pure in Genk, luxe Villa d’Achouffe in Wibrin in de Ardennen en bij het voormalige gemeentehuis in Kessel.

Deelnemen aan het Nederlandse vergelijkingsprogramma is niet helemaal zonder risico. Appels worden met peren vergelijken en eigenaren muggenziften op elkaars locatie. Marij en Theo besluiten wel mee te doen met ‘Vier in Bed’ omdat de manier van waarderen neutraler en professioneler gaat én omdat ze graag de Belgische gast willen laten zien wat Kessel en Het Raadhuys te bieden hebben. Niet alleen het design van de B&B, maar ook de locatie aan de Maas, de horeca in het dorp, de authenticiteit, de ligging t.o.v. Maastricht, Roermond, Düsseldorf… Meer dan genoeg redenen om Kessel op de kaart te zetten en bekend te maken bij een groter publiek.

En de winnaar is…

Het Raadhuys in Kessel! Marij en Theo hebben de hoogste score behaald, 65 bedjes en zijn winnaar van de week. Benieuwd waarom? Ga het zelf ervaren bij deze bijzondere accommodatie.

Hotebb Het Raadhuys – design B&B

 

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: