Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
La Ferme de la Folivraie
Boerenbed safaritenten
1 - 10 personen
vanaf € 199 per midweek
Ga naar de website

Biologische boerderij in Normandië

La Ferme de la Folivraie is een biologisch melkveebedrijf in het Franse Normandië, op slechts 1,5 kilometer van het strand. De charmante boerderij ligt tussen de kust en het platteland, op een plek met veel wandelroutes en bezienswaardigheden. Laat je verrassen door de plek die Marguerite-Marie en Jacques gecreëerd hebben, leer het boerenleven kennen en ontdek de prachtige omgeving.

Boerenbed safaritenten

Op het terrein staan drie verschillende safaritenten van het Boerenbed: de BoerenBed tent, de HeerenBoer tent en de 10-persoons BoerenBed tent. De eerste twee bieden plaats aan 6 personen. Alle tenten zijn uitgerust met comfortabele bedden, een gezellige zithoek, bank, kookkachel, toilet, barbecue en ligstoelen. Extra bij de HeerenBoer tent zijn de veranda en de privé douche die bij de tent zit. De tenten zijn luxe en comfortabel, daarbij komen nog de voordelen van het logeren op een boerderij. ’s Morgens wakker worden en een vers eitje kunnen rapen, spelen op de hooibalen, verse producten uit de boerderijwinkel, knuffelen met de geiten, konijnen en ezels die rond de tent lopen, kijken bij het koeien melken en nog zoveel meer…

Veel te beleven

Op en rond de boerderij is meer dan genoeg te beleven om een vakantie mee te vullen. Daarnaast is het ook heerlijk om even niks te doen, tijd voor jezelf met een spannend boek of een goed glas wijn in het Franse zonnetje terwijl de kinderen lekker spelen. Voor momenten dat je wél iets wilt doen is het prachtig wandelen in de omgeving. Het Omaha strand ligt op 1,5 km van de boerderij en is zeker de moeite waard. Verder zijn er veel musea over de slag om Normandië, de Mont St Michel ligt in de buurt en er zijn veel indrukwekkende dingen te zien rondom D-day. In het weekend is het leuk om een van de vele markten of lokale veilingen te bezoeken. Wie weet scoor je nog iets!

Ga naar de website


La Ferme de la Folivraie Lower Normandy, Louvières (Calvados), F-14710

Thema's uit dit plekje