Even geduld...

Niets fijner dan op zondag eerst lekker lang uit te slapen en daarna uitgebreid te brunchen met vrienden en familie. Gezellig bijpraten, lekker eten en dat het liefst in ’n toffe omgeving. Op zondag kun je met je hele familie aanschuiven  voor de Søndagsbrunch in het oude Koetshuis van Gå Nord in Antwerpen. Fijn weekend!

Bordjes om te delen bij Gå Nord

Vis, vlees, groente, vers bereid op het houtvuur buiten, bordjes om te delen… Brunchen bij Gå Nord klinkt als de perfecte zondag. Eerst een uurtje kuieren door Park Spoor Noord en dan met z’n allen kiezen uit de lekkerste gerechtjes die zelf gemaakt zijn van lokale, seizoensgebonden bio-producten. Hoe (h)eerlijk!

UjJFZ1RtOXlaQT09VTI5dVpHRm5jMkp5ZFc1amFDQkhZU0JPYjNKaw==UjJFZ1RtOXlaQ0JUYjI1a1lXZHpZbkoxYm1Obw==

Winterwarme ambiance

Het oude, gerestaureerde koetshuis van Gå Nord (uit 1900!) is niet alleen erg leuk om te eten, je zit er ook heel fijn. Lichte natuurtinten, veel hout, een stoere cementen vloer, veel groen, varens en bomen en van overal in het restaurant zie je de open keuken. Een dj zwengelt de boel er aan, dus ook na de brunch kun je er gezellig een glaasje drinken.

R2EgTm9yZA==

Praktische informatie

Wat? Søndagsbrunchen bij Gå Nord.
Waar? Oude Koetshuis Park Spoor Noord, Hardenvoort 5 in Antwerpen.
Hoeveel? Kosten bedragen €29,50 per persoon (exclusief drank).
Openingstijden: de Søndagsbrunch is van 10.30 tot 15.00 uur (uitslapen verplicht). Van dinsdag tot en met zaterdag is Gå Nord geopend van 12.00 tot 22.00 uur en op zondag tot 19.00 uur.

Fotocredits: Alexandre Van Battel en Sander Buijs

Ontdek ook deze plekjes: