Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Landgoed In de Morelleput
Theetuin en B&B
1 - 3 personen
vanaf € 16 high tea p.p.
Ga naar de website Reserveren

Theetuin en B&B in Zeeland

Landgoed In de Morelleput ligt in Zeeuws-Vlaanderen, bij het plaatsje Nieuwvliet, niet ver van zee. Op dit landgoed kom je tot rust, of het nu in de gezellige theetuin is of in de B&B. Hier zijn de nachten nog echt stil en kabbel je onbezorgd de dagen door.

Thee in de tuin

Wanneer je over de landweggetjes door de polders en over dijken aangereden komt, voel je de rust al over je neerdalen door het weidse uitzicht, de uitgestrektheid en de leegte. Na een warm welkom weet je dat het goed zit. Zoek een plekje onder de fruitbomen in de gezellige theetuin of op een koelere dag in het gezellige wagenhuis met houtkachel. Trakteer jezelf op huisgemaakt gebak met fruit van het seizoen of iets van de kleine kaart, alles eerlijk, heerlijk en vers gemaakt. Een keuze maken uit alle theesoorten wordt je grootste uitdaging van de dag.

Ruimte om rust te nemen

Bevalt het ontspannen gevoel in de theetuin je zo goed dat je niet meer weg wilt, blijf dan logeren in de B&B. Er zijn vier ruime kamers met een eigen badkamer, goede bedden, zithoekje en de mogelijkheid om koffie & thee te zetten. Voor kinderen is er een leuke bedstede om in te slapen. ’s Ochtends in de ontbijtkamer aanschuiven voor het ontbijt is een feest! Brood van het Vlaamsch Broodhuys, vers fruit uit de boomgaard, biologische kazen van koe & geit, yoghurt, huisgemaakte jam… Zeg nu eerlijk, hier wil je toch nooit meer weg?

Bezig...
Ga naar de website


Landgoed In de Morelleput Sint Bavodijk 56-A, 4504 AB Nieuwvliet

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: