Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Theetuin Tante Jansje
Thee met taart
vanaf 1 persoon
vanaf € 4 thee met koek
Ga naar de website Reserveren

Op de thee bij Tante Jansje

In het landelijke Raamsdonk vlak bij Breda vind je – dichtbij ‘het houten bruggetje’ van het Halvezolenpad – de theetuin van Judith en Adriaan. Theetuin Tante Jansje is een oase van rust, ideaal gelegen voor fietsers en wandelaars bij knooppunt 12/13. Het is even helemaal thuiskomen in de gezellige tuin vol met gemakkelijke zitjes, het mooie en weidse uitzicht krijg je er bij cadeau. 

De moeite waard

Neem je vriendinnen een dagje mee uit, trakteer je ouders op een huisgemaakte kruidkoek met een kopje biologische thee of verwen je lief op een rustmomentje na een stevige fietstocht. Raamsdonk ligt middenin een oer-Hollandse natuurlandschap en op fietsafstand van mooie dorpen als Geertruidenberg en Waspik. Door de ideale ligging langs de fietsroute waaien veel wandelaars en fietsers even ‘aan’ om te genieten van de Brabantse gastvrijheid. Natuurlijk is er gedacht aan een oplaadpunt voor de elektrische fiets. Alles bij elkaar … absoluut de moeite waard!

Kun jij nog kiezen?

In de knusse binnenruimte is het ook goed toeven. Lekker bij de houtkachel genieten van een verse muntthee uit eigen tuin. Misschien wel met een plakje blauwe bessencake, net uit de oven? In de wintermaanden gaan Judith en Adriaan gewoon verder, alleen dan wel op afspraak. Met alle liefde tovert Judith frambozen-chocolade cake, frisse limoncello-kwarktaart, heerlijke appel-kaneel muffins of verse smoothies met rood fruit en yoghurt op tafel. Kun jij nog kiezen of ga je voor het complete plaatje met een heerlijke high tea?

Bezig...
Ga naar de website


Theetuin Tante Jansje Luiten Ambachtstraat 20a 4944 AT Raamsdonk

Thema's uit dit plekje