Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Vakantiehuis Drenthe
Een vakantiehuis in Drenthe is de ideale uitvalsbasis voor eindeloos veel mooie wandelingen en fietstochten in de natuur. In Drenthe geniet je van rust en ruimte, authentieke dorpjes en maar liefst drie Nationale Parken! Na een paar dagen in deze oerprovincie ga je met een volle batterij terug naar huis. Zin om te gaan? Op Bijzonder Plekje vind je de mooiste vakantiehuizen in Drenthe.

Rust en ruimte in overvloed

De mooiste huisjes in Drenthe »

In Drenthe kom je tot rust

Met een overvloed aan ruimte en natuur is Drenthe bij uitstek geschikt om tot rust te komen. Ontdek waar Drenthe om bekend staat, de hunebedden, en maak je hoofd leeg tijdens lange wandelingen in de natuur. Nationaal Park de Drentsche Aa, Nationaal Park Dwingelderveld en Nationaal Park Drents Friese Wold nodigen uit tot mooie tochten. Vergeet ook zeker Geopark de Hondsrug niet! Ontdek de bossen, heiden, velden, zandverstuivingen en beekdalen, droom weg bij prachtige vergezichten en geniet van een picknick in de natuur.

Huisje in de natuur in Drenthe

De voordelen van een vakantiehuis

Voor een vakantie of weekend weg heb je de keuze uit allerlei verschillende accommodaties, elk met hun eigen voordelen. Wanneer je kiest voor een vakantiehuis:

  • Heb je alle faciliteiten voor jezelf. Heerlijk die privacy!
  • Heb je (meestal) een eigen tuin, waar bijvoorbeeld een fijne loungeset of eettafel staat.
  • Bepaal je helemaal zelf hoe de dag eruitziet; lekker op tijd aan het ontbijt of ga je vandaag voor een uitgebreide brunch?

Van tiny house tot wellnessvilla; de mooiste huisjes in Drenthe

Wie een vakantiehuis in Drenthe zoekt, heeft de bijzondere plekjes voor het uitkiezen. Zo kun je op Natuurkampeerterrein de Voscheheugte, tegenover natuurgebied Mantingerzand, overnachten een tiny house en staan op het kleinschalige vakantiepark Zeegser Duinen luxe vakantievilla’s met hot tub of sauna. Ook bij Natuurlodge de Vier Eiken kun je kiezen voor een vakantiehuis met wellness en in de bossen aan de rand van Norg staat een knus 4-persoons boshuis: Huisje van Hout.

Dit is slechts een greep uit onze ontdekkingen, bekijk ook zeker de andere bijzondere plekjes in Drenthe.

Duurzame en luxe vakantievilla met hot tub


Rust en ruimte in overvloed

Een vakantiehuis in Drenthe is de ideale uitvalsbasis voor veel mooie wandelingen en fietstochten in de natuur. Onze tips!