Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Natuurlodge de Vier Eiken
Luxe vakantiewoningen
1 - 8 personen
vanaf € 468 per lang weekend

Bijzonder overnachten in Drenthe

De natuurlodges van de Vier Eiken liggen midden in de Drentse natuur, grenzend aan natuurgebied Holtingerveld en Oosterzand (beheerd door Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer) en centraal tussen de nationale parken Drents Friese Wold, Dwingelderveld en Weerribben Wieden. Een heerlijke plek voor een weekendje weg of vakantie in het groen, hier ben je een met de natuur.

Duurzame vakantiewoningen bij de Vier Eiken

De luxe vrijstaande vakantiehuizen zijn uniek en speciaal ontworpen. Duurzame bouwmaterialen, comfortabel verwarmd door aardwarmte, een sfeervolle speksteenkachel en naar alle kanten uitzicht over de natuur. Er is plaats voor maximaal 6 personen of 4 volwassenen en 4 kinderen. Je hebt de keuze uit een comfort of een wellness variant. Wanneer je kiest voor de wellness variant beschik je over een privé sauna en hot tub op je terras. Zie je het al voor je? ’s Avonds in een warm bad onder de sterrenhemel in een van de donkerste gebieden in Nederland…

Opgeladen weer naar huis

Door de rust, de ruimte en je aanwezigheid in de natuur geniet je hier intens van alles om je heen. Van het samenzijn met de liefsten, de aandacht voor elkaar, samen leuke dingen doen, de omgeving verkennen, lange wandelingen, ontspannen schaapjes tellen van de schaapskudde.. Inspirerend en ontspannend, opgeladen weer naar huis!

Bezig...
Ga naar de website
Natuurlodge de Vier Eiken Oosteinde 14 8351 HB Wapserveen

Thema's uit dit plekje