Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
Natuurlodge de Vier Eiken
Luxe vakantiewoningen
1 - 8 personen
vanaf € 468 per lang weekend

Bijzonder overnachten in de natuur in Drenthe

Natuurlodge de Vier Eiken ligt midden in de Drentse natuur, grenzend aan natuurgebied Holtingerveld en Oosterzand en centraal tussen de nationale parken Drents Friese Wold, Dwingelderveld en Weerribben Wieden. De moderne en duurzame vakantiehuizen gaan op in de omgeving. Het is een heerlijke plek voor een weekendje weg of vakantie in de natuur.

Duurzaam overnachten bij Natuurlodge de Vier Eiken

De luxe vrijstaande vakantiehuizen zijn uniek en speciaal ontworpen. Duurzame bouwmaterialen, comfortabel verwarmd door aardwarmte, een sfeervolle speksteenkachel en naar alle kanten uitzicht over de natuur. Er is plaats voor maximaal 6 personen of 4 volwassenen en 4 kinderen. Bij de Vier Eiken heb je de keuze uit een comfort of een wellness vakantiehuis. Wanneer je kiest voor de wellness natuurlodge beschik je over een privé sauna en een hot tub op je terras. Zie je het al voor je? ’s Avonds in een warm bad onder de sterrenhemel in een van de donkerste gebieden in Nederland…

Opgeladen weer naar huis

Door de rust, de ruimte en je aanwezigheid in de natuur bij Natuurlodge de Vier Eiken geniet je hier intens van alles om je heen. Van het samenzijn met de liefsten, de aandacht voor elkaar, leuke dingen doen, de omgeving verkennen, lange wandelingen, ontspannen schaapjes tellen van de schaapskudde… Oerprovincie Drenthe heeft echt alles in huis om weer helemaal op te laden. Zeker in combinatie met een verblijf in de Natuurlodges van de Vier Eiken!

Bezig...
Ga naar de website
Natuurlodge de Vier Eiken Oosteinde 14 8351 HB Wapserveen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: