Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Ziltvloed
2-8 persoons vakantiehuis
2 - 8 personen
vanaf € 275 per weekend

Op vakantie in Zeeland

Het kindvriendelijke vakantiehuis Ziltvloed, gelegen in een plattelandsdorpje, is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Zeeuws Vlaanderen. Dichtbij België (Knokke, Gent, Brugge), de mooie stranden van Cadzand en Groede, vestingsstadjes als Sluis en Aardenburg en natuurgebied ’t Zwin.

Ziltvloed, een vakantiehuis voor levensgenieters

Toen Marjan en Marco dit 100 jaar oude huis kochten, hadden ze duidelijk voor ogen wat het moest gaan worden. Een vakantiewoning met karakter én comfort, voorzien van alle gemakken voor jong en oud, veel leefruimte, een zonnige tuin en gelegen in een landelijke omgeving waar veel te zien en te doen is. Het karakter van Ziltvloed wordt voor een groot deel bepaald door de inrichting. Marjan struinde rommelmarkten en kringloopwinkels af op zoek naar bijzondere vondsten. En daar is ze goed in geslaagd! De Linteloo leefbank, de design fauteuil, de bijzettafeltjes en keukenstoeltjes: het zijn allemaal tweedehands vondsten. Ook de oude meubeltjes van de vorige eigenaren zoals het dressoir en de tafel in de woonkamer zijn nieuw leven ingeblazen. Authentieke details zoals het granieten aanrecht en het balkenplafond in de slaapkamers zijn goed bewaard gebleven. Een (t)huis, met een fijne, sfeervolle inrichting; een fijne vakantiewoning voor een vakantie aan zee.

Onder de Pannen in Zeeland

In het bijgebouw van Ziltvloed vind je ‘Onder de Pannen’, extra ruimte voor drie personen om te overnachten. Met een privé badkamer en heerlijke kwaliteitsboxsprings. Zin om vrienden of familie uit te nodigen, dan reserveer je deze ruimte er gewoon bij!

Proef de zee, vergeet de tijd

Wat ga je doen in Zeeland?

Neem hond en kinderen mee en ga lekker uitwaaien aan zee. Of je nu naar Cadzand of Groede gaat, de stranden zijn breed, schoon en hebben een leuke strandtent in het verschiet voor na je wandeling. Huur fietsen en verken de uitgestrektheid van Zeeuws-Vlaanderen. Stop bij een leuke theetuin of ga flaneren door het vestingstadje Sluis met tal van terrasjes en restaurants.

(fotografie: Sigrid Bulens)

Nog meer mooie huisjes

Naast Ziltvloed vind je van dezelfde eigenaar nog twee fijne vakantiehuizen in ons land: Bosbries in Drenthe en Buitenlust in Limburg.Ziltvloed P.C. Boutensstraat 1, 4508 AC Waterlandkerkje

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: