Even geduld...

Ik kan zo blij worden van een nieuwe ontdekking! Helemaal als het dan ook nog eens een bijzondere koffie- & lunchplek bij mij in de buurt is. Ik woon in een klein dorp, in een omgeving waar ik me helemaal thuis voel, maar waar weinig te doen is. Dan is het heerlijk om even naar een wereldse plek te gaan, lunchwinkel Sid en Liv in Nijmegen.

Sid en Liv wordt gerund door Mirjam & Bob. Hun ‘huiskamerconcept’ is precies geworden waar ze al jaren van droomden. Mirjam is interieurstylist en deed inspiratie op tijdens de trips die ze samen maakten naar Scandinavië. Die ideeën heeft ze vertaald naar de lichte, eigentijdse en stijlvolle lunchwinkel, waar je kunt bijkletsen met je vriendinnen en tegelijkertijd inspiratie kunt opdoen voor een cadeau of je eigen huis. Wanneer je naar Sid en Liv gaat, is het alsof je op visite bent bij Mirjam en Bob.

Zoveel lekkers om uit te kiezen

Je stapt de huiskamer binnen, waar het ruikt naar zelfgemaakte appeltaart. En dat is niet het enige lekkers wat er wordt geserveerd. Op de toonbank liggen versgebakken scones, muffins en koekjes. Iets van dit lekkers mee naar huis nemen? Sid en Liv verkoopt ‘Cookie in a jar’, een weckpot vol ingrediënten om thuis grote koeken van te bakken. Naar Sid en Liv ga je voor een (h)eerlijk ontbijt, een smakelijke lunch, een goede koffie, een high tea of een gezellig theekransje (met koekjestrommel!). En ‘s zomers kun je een goed gevulde picknickmand bestellen.

Mocht je gesprek even stilvallen, geen probleem. Kijk om je heen en je ziet de mooiste woonaccessoires. En alles is te koop bij Sid en Liv. Wat je ziet, waar je mee eet, op zit en uit drinkt. Achter in de serre zit de woonwinkel, waarvoor Mirjam altijd op zoek is naar nieuwe, originele en duurzame producten. Het is een hele kunst om met lege handen naar huis te gaan.

* Permanent gesloten *