Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Texel Yurts

Glamping
2-6 personen
vanaf € 320 per weekend
Ga naar de website

Texel Yurts, een bijzonder concept op het Waddeneiland Texel. Verblijf in een van de Mongoolse gers, kom volledig tot rust en geniet van de eenvoud van het leven.

Een tent als thuis

Texel Yurts heeft tien authentieke yurts staan, in het zuiden van Texel. Midden in Nationaal Park Duinen van Texel, op een terrein waar kinderen uren ongestoord buiten spelen en jij ook weer zin krijgt om te spelen! Het terrein is onderdeel van een duinkampeerterrein, als gast gebruik je het sanitair van de camping. Voor het overige is echt alles aanwezig in de yurts. In de ronde woon-, leef- en slaapruimte staan een houtfornuis waar je op kookt, een keukenblok, een koelkist, eettafel, heerlijke bedden... Hangmat, buitenstoelen en picknicktafel behoren tot de standaarduitrusting. Er zijn romantische bruidsyurts/hide away’s en  2-4 en 6 persoons yurts.

Glamping op Waddeneiland Texel

De yurts staan midden in de natuur. Je wandelt je tent uit en kunt eindeloos wandelen, fietsen, hardlopen, skaten... Het strand ligt dichtbij en ook de gezellige Texelse dorpjes zijn goed per fiets te bereiken. Maak een rondje Den Hoorn of ga mee met een echte Texelse jutter op juttocht. Een onvergetelijke ervaring!

Ervaar het geluk van een weekend of weekje in een van de nomadische woontenten, beleef en verwonder!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.