Even geduld...
Recensies
Marleen bezoekt

De Dorpswoning

4-17 persoons vakantiewoningen
2-17 personen
vanaf € 380 per weekend
Bezoek website

De Dorpswoning biedt bijzondere vakantiewoningen voor een weekendje weg, een familiereünie of een heerlijke vakantie in het Brabantse land. Vakantiehuizen die voelen als thuis, zo comfortabel en sfeervol!

Vakantiehuizen van de Dorpswoning

Ellen en Lian van de Dorpswoning hebben verschillende vakantiehuizen in hun aanbod, verspreid over de Brabantse dorpen Leenderstrijp en Leende. De landelijk gelegen huizen zijn comfortabel, sfeervol en helemaal van nu. Acht totaal verschillende vakantiewoningen, voor 2 tot 17 personen. Van landhuis met tennisbaan tot woonboerderij met stoere gebinten, van knusse voormalige schaapskooi tot een vakantiehuis op niveau met houtkachel. Voor gezinnen, grote groepen, stellen, voor ieder wat wils. 

Het leven is goed in het Brabantse land...

Als gast word je in het zonnetje gezet bij de Dorpswoning. Alles kan worden geregeld: van thuiskok tot speciale dagactiviteiten, van een gevulde koelkast bij aankomst tot vervoer waar je maar heen wilt. Persoonlijke service staat bij De Dorpswoning hoog in het vaandel. Dus laat je verrassen, verblijden en verwennen om hét ultieme vakantiegevoel te krijgen! Romantiek voor twee, plezier voor het hele gezin en perfect voor groepen!

Bezoek website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.