Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
D’Ouffenhoff
(Groeps-)vakantiehuizen
2 - 20 personen
vanaf € 70 per nacht

(Gezins-) Vakantieadres in Limburg

D’Ouffenhoff is een 17e eeuwse carréboerderij, verbouwd tot een kleinschalig vakantiedomein met verschillende (groeps-)accommodaties. De hoeve is aan de buitenkant nog authentiek, van binnen comfortabel en helemaal van deze tijd. Een fijne plek voor een familieweekend, vakantie met kinderen of met meerdere gezinnen, een verblijf met vrienden/collega’s of….

Cottages en groepsaccommodatie

In de goed onderhouden carréboerderij overnacht je in cottages en groepsaccommodaties, met plaats voor 2 tot 16 personen. Authentieke details als de oude gebinten zijn goed bewaard gebleven. De inrichting is landelijk, met een snufje romantiek. Sfeervol en van alle moderne gemakken voorzien. Van een volledig uitgeruste keuken tot WiFi. De nieuwste aanwinst, de Kasteelboerderij, tilt het begrip ‘groepsaccommodatie’ naar een hoger niveau. Elke slaapkamer heeft een eigen luxe badkamer.

Gezinnen, multigeneration, groepen

Bij D’Ouffenhoff is iedereen welkom. Gezinnen met kinderen vinden hier een vakantieparadijs. Een omheinde speeltuin, tafeltennistafel, skelters, voetbaltafel en jeu de boules staan garant voor uren speelplezier. Neem opa & oma gezellig mee, de vakantiewoningen zijn groot genoeg! Ook groepen zullen zich geen moment vervelen. De hoeve ligt aan de Maas, met tal van fiets- en wandelroutes startend vanaf de voordeur. Het kasteeldorp Baarlo ligt op een steenworp afstand.

Wees welkom, Bart & Liesbeth staan te popelen om iedereen te laten genieten van al het moois dat dit historische landgoed te bieden heeft.

Bezig...
Ga naar de website


D’Ouffenhoff De Berckt 12 5991 PD Baarlo

Thema's uit dit plekje