Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Les Cabanes de Rensiwez

Boomhutten en cabanes
2-6 personen
vanaf € 280 per nacht
Ga naar de website

Les Cabanes de Rensiwez in de Belgische Ardennen is het meest romantische plekje van België. De boomhutten en houten huisjes aan de rivier de Ourthe liggen midden in de natuur, omringd door rust en ruimte. 

Kies de hut van je dromen

De cabanes liggen verspreid in het groen. Er zijn knusse hutten aan de rivier, hutten op de heuvel en zelfs een hut op de heuveltop. Het zijn stuk voor stuk kleine huisjes, met een houtkachel, een kitchenette, comfortabele zithoek en enkelen beschikken zelfs over een sauna of houtgestookte jacuzzi. Een Noors bad tussen de boomstammen, uitzicht op de Ourthe, een bedstede of zelfs vogelnestje om in te slapen; romantischer dan dit vind je het niet! Er zijn 2-4 persoons hutten, een 6-persoons huis direct aan de rivier en diverse kampeerplekken.

Eropuit in de Ardennen

Het liefst kom je hier je nest niet meer uit... Dat hoeft ook niet als je een van de smakelijke mandjes bestelt. Wat dacht je van een ontbijtmandje, theemand, streek- of borrelmandje? Maak het feest compleet met een massage. Mocht je toch actief willen zijn, ga wandelen, fietsen, mountainbiken, kajakken of... gewoonweg genieten!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.