Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
De Trommel
Appartementen & vakantiehuizen
2 - 8 personen
vanaf € 300 per week

Vakantie in Zeeland

Bij Vakantieverblijf de Trommel vind je de perfecte plek voor een comfortabele vakantie aan zee. Ruime, eigentijdse appartementen, een vakantiewoning en twee knusse huisjes, gelegen onder aan de duinen op slechts 1 km. van Domburg, in Zeeland.

Schuurwoningen, vakantiewoning en 2-persoons huisjes

Midden in de Zeeuwse polders liggen de vakantieverblijven van de Trommel. Vier appartementen in een prachtig gerenoveerde schuur en een 8-persoons voorhuis. Verrassend, anders dan anders. Sfeervol, ruim, licht, hip en eigentijds. Zonnige woningen waar je je direct thuis voelt. Met een robuuste, stoere basis van hout & beton en warme details die in elke schuurwoning verschillen. Elke Schuurwoning biedt plaats aan max. 6 personen, er zijn twee slaapkamers en een vide. Kom je met z’n tweeën? Verblijf dan in een van de knusse tweepersoons huisjes, in het witte huisje De Zwelm of het zwarte huisje Bie de Kappe. Door openslaande deuren stap je op je terras met prachtig uitzicht over de landerijen. Puur genieten!

Domburg en het strand

Vakantieverblijf de Trommel ligt tussen Domburg en Westkapelle in. De ligging is perfect, je overnacht aan de voet van de duinen en bent slechts 1 duin verwijderd van zee! Neem een frisse duik in zee in de vroege ochtend of bewonder de zonsondergang op het strand. Op zoek naar gezelligheid & terrasjes? Over het strand wandel je zo naar Domburg. Een lekker terrasje in het dorp in het vooruitzicht…

Bijzonder in alle seizoenen!De Trommel Trommelweg 2A 4357 RH Domburg

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: