Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Cortijo El Sarmiento
Bed & breakfast
1 - 2 personen
vanaf € 110 per kamer

Écht ontspannen!

Op 10 minuten rijden van de Costa de Almería, Andalusië, ligt B&B Cortijo El Sarmiento. Een verwenadres voor volwassenen! Slechts 7 kamers, een verwarmd zwembad, zalige wellness en culinaire hoogstandjes… Behoefte aan totale ontspanning, rust en echt even helemaal niets? This is your place to be!

De kwaliteit van een boutique hotel

B&B Cortijo El Sarmiento biedt je de kwaliteit van een boutique hotel. Het serviceniveau, de rust, de ruimte, de gastvrijheid; het ontbreekt je hier aan helemaal niets. De zeven B&B kamers zijn gezellig ingericht, hebben allemaal een kingsize bed, een eigen badkamer, airco, WiFi, verwarming (de B&B is 365 dagen per jaar geopend) en een terras. Voor de gasten is er een knusse woonkamer met honesty bar in het hoofdgebouw, een verwarmd zwembad en terras.

Wijn & wellness

Niet alleen de rust is weldadig, ook culinair gezien kom je hier niets tekort. Je begint de dag met een uitgebreid ontbijt en 4x per week wordt er een 3-gangen menu gekookt. Niet zomaar, maar uitbundig en door het gebruik van streekproducten bijzonder smakelijk. Yvonne is sommeliere en zorgt voor een passend wijntje. Hoe fijn dat je daarna niet meer hoeft te rijden!

Naast de inwendige mens is er ook aandacht voor je lichaam: ‘time to relax’ in de knusse spa. Duik de sauna in of verwen jezelf met een massage of gezichtsbehandeling.

Costa de Almería en Andalusië

Ook qua locatie zit je bij El Sarmiento goed. Dit stukje van de kust van Andalusië is nog niet ontdekt door massa’s toeristen. Heerlijk! Wanneer je zin hebt om eropuit te gaan, maak dan vooral gebruik van de tips van Yvonne en Carsten. Ze kennen de omgeving als hun broekzak en wijzen je graag de weg naar hun ‘hidden gems’. Bezoek de Tabernaswoestijn, ga mountainbiken of geniet van de imposante kliffen aan de kust bij Cabo de Gata. Zandstranden, verborgen baaitjes, de lekkerste restaurantjes… alles om de perfecte vakantie te beleven en opgeladen weer naar huis te gaan.

 

Bezig...
Ga naar de website


Wist je dat?

Vlak bij Cortijo el Sarmiento de enige woestijn van Europa ligt? De Tabernaswoestijn is een UNESCO reservaat, waar je per 4×4 op safari kunt. Uniek!Cortijo El Sarmiento Camino de Gatar 2 04638 Mojácar (Almería)

Thema's uit dit plekje