Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Hoeve de Steenoven
B&B
1 - 4 personen
vanaf € 65 per nacht

B&B in de Damse Polders

B&B Hoeve de Steenoven is een prachtig gerenoveerde hoeve, gelegen in Damme, op slechts enkele kilometers van Brugge. Een fijne uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad, een fietstocht door de Damse Polders of een wandeling aan zee.

Romantisch overnachten

De hoeve heeft 5 knusse kamers en een familiekamer met stapelbed. De Cosy Room en Room 5 zijn onze favorieten! Ze hebben een romantische bedstede, hoe leuk om daar samen in te kruipen! De warme sfeer en landelijke uitstraling dragen bij aan je ontspannen gevoel. Alles draait hier om het grote genieten! Kijk alleen maar naar het ontbijt, bij mooi weer geserveerd in de tuin. Vers brood, pistolets of zelfgebakken chocoladekoeken en croissants. Een vers stukje fruit, yoghurt, cornflakes, kaas, hartig beleg… Hoe kun je de dag beter starten?!

Brugge, Damme of Knokke

De centrale ligging van de Steenoven is zeker een van de pluspunten. Op de fiets, die Ingrid en Geert je graag ter beschikking stellen, zit je zo in Brugge (7 km) of aan zee bij Knokke (10 km). Ook een bezoek aan de toeristische trekpleister Damme (1,5 km) mag niet ontbreken tijdens je verblijf aan de Damse Vaart.

Bezig...
Ga naar de website


Hoeve de Steenoven Damse Vaart Zuid 24 Damme

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: