Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
B&B La Suite
Exclusieve B&B
1 - 2 personen
vanaf € 190 per nacht

Exclusieve B&B in het centrum van Brugge

B&B La Suite telt slechts drie karaktervolle kamers en ligt in hartje Brugge. Bij binnenkomst word je overspoeld door een gevoel van warmte. De inrichting, het concept… Overal is over nagedacht, niets aan het toeval overgelaten. La Suite is meer dan alleen een slaapplaats, het is naar eigen zeggen een ‘tafel & bed’. Je komt hier voor een goede nachtrust, een heerlijk ontbijt en aan het eind van de dag kun je (op reservering) terecht in het restaurant Sans Cravate voor een diner met Michelinster. Je zintuigen worden geprikkeld. Kom naar Brugge om te zien, voelen, proeven en horen hoe bijzonder La Suite is.

Luxe suites

Door het gebruik van bijzondere namen voor de suites ontstaat er een extra verband tussen ‘tafel & bed’. Drie verschillende wijnen staan voor de verschillende suites. De houten balken en prachtige muurschilderingen in combinatie met de kleuren zorgen voor een warme sfeer. Zowel Pinot Noir, Riesling als Sauvignon Blanc zijn ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed, regen douche of bad, grote tv, iPod-dock, airco, espresso machine, waterkoker en een gevulde koelkast. Extra fijn: er ligt een heerlijke badjas op je te wachten om na een douche of bad lekker in weg te kruipen.

Ga op stap in Brugge

La Suite heeft de perfecte ligging voor een citytrip Brugge. Je verblijft op slechts 750 meter van de historische Grote Markt en op 10 minuten lopen van de winkelstraten. Vanuit je bed sta je zo in het stadcentrum. Cultuur snuiven, hippe koffiebars, leuke winkeltjes en gezellige terrasjes… Een dag in Brugge is een en al genieten!

Bezig...
Ga naar de website
Gastrobar Hubert

Naast culinair tafelen bij Sans Cravate ben je ook van harte welkom bij Gastrobar Hubert (van dezelfde eigenaar) voor hapjes ‘to share’, little starters en main courses. Heerlijke wijnen, bieren… alles uit dezelfde keuken op hetzelfde adres.B&B La Suite Langestraat 126, 8000 Brugge

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: