Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Nachtje weg
Ken je dat gevoel dat je er echt even tussenuit wilt? Even alles vergeten en weer helemaal opladen. Maar… Je hebt niet altijd de tijd om lang weg te gaan. Goed nieuws: ook van een nachtje weg kun je al een vakantiegevoel krijgen. Daarvoor hebben we heel veel leuke adresjes voor je gevonden, niet ver van huis. Hoe zou jij zo’n minibreak invullen? Wij hebben wel een paar ideetjes voor een heerlijk nachtje weg.

De leukste tips voor een nachtje weg

Ontdek deze plekjes »

Een nachtje weg naar de stad

Er zijn zoveel leuke steden die je met een tripje van één overnachting echt goed kunt leren kennen! Overdag laat je je inspireren door de cultuur, architectuur en geschiedenis in de stad, bijvoorbeeld met een stadswandeling of museumbezoek. Omdat je blijft slapen, kun je ’s avonds volop proeven van het uitgaansleven. Daarna heb je nog een groot deel van de dag over voordat je weer naar huis gaat. Om te shoppen of nog meer cultuur te snuiven!

Bekijk de leukste tips voor een stedentrip

Hotelkamer met gouden wand, groene sprei op bedf en houten bureau met rode stoel

Relaxte wellnessbreak

Als er iets is waarvan je in korte tijd helemaal rustig wordt, dan is het wellness. Als dat je wel wat lijkt, kun je terecht op een van onze bijzondere plekjes met bijvoorbeeld een sauna of een houtgestookte hottub onder de sterrenhemel. Neem er de tijd voor en laat je verwennen door al die weldadige warmte. Dan ga je gegarandeerd als herboren weer naar huis na je nachtje weg.

De fijnste wellnessadressen vind je hier!

Een nacht in de natuur

Nog zo’n geweldige manier om weer helemaal tot jezelf te komen: trek de natuur in. Zoek een knus huisje in het bos en geniet van het gefluit van de vogels en het geritsel van de bladeren onder je voeten. Of verblijf een nachtje in een knus hotelletje aan het strand en voel het zand en zeewater tussen je tenen. Wedden dat je alle drukte heel snel vergeet en binnen 24 uur helemaal oplaadt?

De leukste adressen in het bos

Romantisch nachtje weg

Een nachtje weg hoeft natuurlijk niet alleen een verademing te zijn voor jezelf. Het is ook een ideale manier om weer eens wat tijd voor elkaar te hebben. En dankzij die ene overnachting heb je dubbel zoveel plezier als bij een dagje samen. Misschien zelfs wel drie keer zo veel!

Onze romantische adressen op een rij

Wie neem jij mee?

Ik vind het heerlijk om een nachtje weg te gaan met de liefste. Zonder onze kinderen hebben we alle tijd om bij te praten, te delen wat ons bezig houdt en besteden we weer echt aandacht aan elkaar. Zo’n nachtje samen laat me weer even bewust voelen waarom hij de liefste is.

Maar ook een nachtje met een van onze dochters is bijzonder. Een op een is toch echt even anders dan altijd met het hele gezin eromheen. We lachen en kletsen wat af samen, echt waardevol!

Een nachtje met je moeder, een vriendin of… Hoe je jouw minibreak ook invult, op deze bijzondere adressen ben je echt even helemaal weg. Waar ga jij een nachtje puur genieten?

Volg je Bijzonder Plekje ook op Instagram?

 
Hoe één nachtje weg een groot verschil kan maken

Een nachtje weg doet wonderen. Helemaal als je kiest voor een bijzondere accommodatie. We tippen je de mooiste adressen, niet ver van huis!