Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Adults only
Corazón Andaluz
B&B
1 - 4 personen
vanaf € 69 per nacht

Karakteristieke finca in Andalusië

B&B Corazón Andaluz is gevestigd in een typisch Spaanse finca op slechts 40 minuten rijden van Málaga, de op één na grootste stad van Andalusië. De bed and breakfast van Rudolf en Annemarie heeft een centrale ligging en biedt het beste van twee, of eigenlijk zelfs drie werelden: een oase van rust bij de finca, veel mogelijkheden voor (culturele) uitstapjes en een omgeving met prachtige natuur.

Corazón Andaluz met vier comfortabele gastenkamers

De bed and breakfast heeft vier kamers, die ook samen te huur zijn als accommodatie voor negen personen. De kamers hebben namen van bijzondere steden in de omgeving. Suite Granada heeft prachtig uitzicht en een ensuite badkamer, kamer Malaga heeft een aparte badkamer die via de gang te bereiken is. Sevilla biedt net als de andere kamers plaats aan twee personen, heeft een eigen patio en vrij uitzicht over het landschap. Tot slot is er nog Cordoba voor vier personen, bestaande uit twee kamers met een badkamer in het midden. In alle kamers zijn faciliteiten voor het eerste kopje koffie of thee van de dag aanwezig. Eerst lekker rustig wakker worden met op de achtergond het geluid van de vogels, daarna op je gemak richting het ontbijt. Heerlijk!

Jouw thuis in Andalusië

Vakantie in het hart van Andalusië

Corazón Andaluz is Spaans voor Andalusisch hart en dat is precies hoe je deze plek het beste omschrijft. De centrale ligging in de regio Andalusië maakt het een ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten in de natuur, afgewisseld met uitstapjes naar leuke steden en mooie stranden met gezellige boulevards. Waar je moet zijn? Dat vertellen Rudolf en Annemarie je graag. Na een actieve dag in de omgeving is het heerlijk thuiskomen bij de bed and breakfast. Afkoelen in het zwembad, genieten van de zon op een ligbedje, ’s avonds aanschuiven voor een huisgemaakte Spaanse maaltijd, wegdromen bij het prachtige uitzicht en de ondergaande zon… Met hun persoonlijke benadering, aandacht voor details en hun warme hart weten Rudolf en Annemarie hun gasten keer op keer te verrassen.Corazón Andaluz Lugar Partido Cortijo Benitez, 29100 Coín

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: