Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Engel Winkelcafé
Winkel en café in één
vanaf 1 persoon
vanaf € 5 per week
Ga naar de website

Bijzonder Plekje in Zwolle

Engel Winkelcafé is een bijzonder plekje in hartje Zwolle, aan de Grote Markt. De naam zegt het al: een winkel en café in één. Zeker even binnenlopen dus!

Ontbijt, lunch of koffiemomentje

Er zijn maar weinige leuke plekjes waar je terecht kunt voor ontbijt, gelukkig is Engel Winkelcafé zo’n plekje. Schuif in de ochtend aan voor boerenyoghurt uit de Weerribben, ontbijtpap met haver, quinoa, boekweit en fruit of een wentelteefje van Fries suikerbrood. Een goede kop koffie van De Eenhoorn erbij en je dag kan niet meer stuk.

Bij de lunch stoere plakken bruin brood, huisgemaakte soep of salade. Ook een tussendoortje met lekkernijen is een goed idee! Engel maakt gebruik van dagverse en biologische producten uit de regio, van leveranciers die ook ondernemen met oog voor mens, dier en milieu. En heel fijn, bij Engel denken ze graag met je mee. Vegan, suikervrij of glutenarm? Bij Engel toveren ze iets lekkers voor je op tafel.

Cadeautje kopen bij Engel?

Lekkere trek of niet, loop hier sowieso naar binnen voor de mooie artikelen die Engel verkoopt. Een deel van de winkelomzet gaat naar de stichting Work With Nature, die zich inzet voor het behoud van het regenwoud in Costa Rica. Zo koop je nog liever een van de producten: met een goede achtergrond en een verhaal. Fairtrade, gerecycled of handgemaakt, met liefde geselecteerd. Met net zoveel zorg en aandacht als je als gast ook ontvangen wordt. Gaan dus!

Ga naar de website


Engel Winkelcafé Grote Markt 3 8011 LV Zwolle

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: