Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Herberg Swaen aan de Brink
Herberg
1 - 2 personen
vanaf € 90 per nacht

Klein hotel met lunchroom en ijssalon in Overijssel

Herberg Swaen aan de Brink ligt in Den Ham, een gezellig dorp aan de rand van het Vechtdal in Overijssel. Met slechts vier kamers is de herberg een persoonlijk logeeradres met tal van ingrediënten voor een paar dagen genieten. Sfeervol en origineel ingerichte kamers, een zalig ontbijt bij mooi weer op het terras geserveerd, een gezellige huiskamer, ijssalon en misschien wel het belangrijkste detail: ‘geen tijd om te haasten’.

Geen tijd om te haasten

Bijzonder overnachten tussen Vechtdal en Twente

Het monumentale pand van Herberg Swaen aan de Brink is sfeervol en eigentijds ingericht, met een nostalgisch tintje en een knipoog naar ‘vroeger’. De kamers zijn ingericht met comfortabele boxsprings en hebben elk een eigen badkamer. Namen als ‘Dromen Naar Vroeger’ en ‘Hollandse Bonje’ verklappen de details waarmee de kamer is afgewerkt. Oude prenten aan de muur, een Delfts blauw bordje… Elke gastenkamer is uniek.

Op de begane grond vind je de ijssalon en het lunchcafé, dat tegelijkertijd de ontbijtruimte en woonkamer voor hotelgasten is. Zoek een plekje bij de sfeerhaard, aan een tafeltje of bij mooi weer buiten op het tuinterras voor de gasten. Na een dag wandelen of fietsen door de mooie omgeving hier aanschuiven voor een huisgemaakte lunch, high tea of high beer maakt je verblijf extra bijzonder. Neem vooral de tijd om van alles te genieten.

Wat ga je doen vanuit Herberg Swaen aan de Brink?

Bij Herberg Swaen aan de Brink geniet je van oprechte gastvrijheid en persoonlijke aandacht, vraag dus gerust naar tips voor leuke uitjes & bezienswaardigheden in de omgeving. De herberg ligt midden in het dorp en is een goede uitvalsbasis voor veel mooie wandel- en fietstochten. Ontdek het Vechtdal, ga op pad in Twente, verken Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en de Lemelerberg. Of ga een dagje naar Hanzestad Zwolle, Almelo of Enschede – leuke steden op een half uurtje tot drie kwartier rijden van de herberg. Maar vergeet niet waarvoor je hier komt: ontspannen, vertragen en lekker langzaam leven op een heel fijn plekje aan de Brink.Herberg Swaen aan de Brink Brink 17 7683 BP Den Ham

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: