Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Glamtainer
Luxe glamping
1 - 2 personen
vanaf € 105 per nacht bij min. 2 nachten

Bijzonder overnachten in Friesland

Glamtainer in Friesland, een bijzonder en duurzaam concept waarbij oude zeecontainers verbouwd zijn tot luxe accommodaties. Met alle comfort! Op een prachtig plekje aan het water in het Friese Warns.

Overnachten in een Glamtainer

Glamtainer is een samenvoeging van glamping en container; ofwel overnachten met alle comfort in een voormalige zeecontainer. Aan de buitenzijde nog herkenbaar als container, wanneer je binnen stapt zie je een prachtig gestylde studio. Met een kingsize bed en badkamer met regendouche, een eigen keuken en een privé terras. Glamtainer ‘the Place to Be’ heeft plek voor twee personen. Wil je jezelf verwennen met nog meer comfort? Laat dan het ontbijt bezorgen.

Door de grote ramen lijken binnen en buiten in elkaar over te lopen. De Glamtainer staat op een schiereilandje, in het groen, bij Jachthaven de Vrijheid in Warns. Bootjes varen af en aan, vanaf je terras kun je ze prima gadeslaan.

Vakantie in Friesland

De Friese Meren, Elfstedenstadjes of uitgestrekte fiets- en wandelroutes; eigenlijk ligt alles binnen handbereik tijdens je verblijf in de Glamtainer. Wil je een bootje huren? Bij de Jachthaven huur je een Maxima Sloep, waarop je zelf de kapitein bent. Met een e-bike op stap? Ook ter plekke te reserveren. Ontdek hoe mooi en fijn een verblijf in Friesland kan zijn!Glamtainer Op ‘e wal 12, Warns

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: