Even geduld...

Een bijzonder plekje in Wageningen: The Green Kitchen – vegetarian food. Een gezellige en knusse eetwinkel waar zoveel mogelijk duurzame, lokale en biologische producten worden gebruikt. Ambassadeur Nelleke is fan!

R3JlZW4gS2l0Y2hlbiBKdW51c3N0cmFhdA==

1 x per maand aanschuiftafel

Ongeveer een half jaar geleden kreeg ik van lieve collega's een bon voor een diner bij The Green Kitchen. Het diner zou plaatsvinden in een knus restaurantje met 'aanschuiftafels'. Dit concept organiseert The Green Kitchen eens per maand. Spannend vond ik het, want dit concept houdt in dat je aanschuift bij mensen die je hoogst waarschijnlijk niet kent met een onbekend menu. Lekker over je heen laten komen dus. De verrassing was een aangename. Het voelde knus, een restaurant dat speciaal open was voor een selecte groep mensen. Bleken het ook nog eens gezellige mensen te zijn en het eten overheerlijk. Een unieke ervaring.

VGhlIEdyZWVuIEtpdGNoZW4g

Vegetarian food

Ik houd van vlees als het biologisch is, maar het vegetarisch lekkers van The Green Kitchen is verre van een straf. Kleurrijk, vers, bomvol smaak! Huisgemaakt met pure, lokale, duurzame en biologische producten. En als er over is… lekker bijscheppen. Ja, van dit alles word ik blij! Samen eten, praten & genieten!

Kosten €27,50 voor een kleurrijk 3-gangen diner met 2 drankjes & koffie.

Eetwinkel

Naast de aanschuiftafels is The Green Kitchen geopend op woensdag t/m zaterdag voor een heerlijk ontbijt, fijne koffie met lekkers, een lunch, diner of take-away. Wil je een frisse probiotica om jezelf een oppepper te geven, kies dan voor kombucha of waterkefir. The Green Kitchen heeft ook heerlijke soep of een knapperige tortilla. Zomaar een greep uit het gezonde menu.

Vandaag probeerden we de cafeïnevrije cappuccino met energiebommetje en een sandwich hummus, feta & pickled veggies. Heerlijk!

The Green Kitchen – Junusstraat 47 Wageningen