Even geduld...

Breda is een hotspot rijker! In het centrum van deze gezellige stad kun je de hele dag terecht bij In Kannen en Kruiken. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen, hier is alles in kannen en kruiken.

Hip & huiselijk

In Kannen en Kruiken is mooi ingericht, helemaal van deze tijd. Hip behang, hangende planten, mooie kleuren stoelen en een wand vol nostalgische schilderijtjes. Van borduurwerkje tot de zonnebloemen van Van Gogh. Een mix van retro, industrieel en design. Tinten groen en (oker-) geel voeren de boventoon.

In elke hoek van In Kannen en Kruiken zit je anders. Kleine, knusse tafeltjes, een heerlijke plofbank uit grootmoeders tijd en een lange, robuuste tafel achterin de zaak. Het is moeilijk kiezen uit al die leuke plekjes om te zitten. In de zomer kies je vast en zeker voor de ruime stadstuin.

Taartjes bij het ontbijt?

De menukaart staat vol met lekkers, de hele dag door te bestellen. Dus heb je zin in taartjes bij het ontbijt of liever hummus? Het kan hier! Laat je verrassen door al het lekkers, van hartige happen tot broodtrommeltjes voor kinderen, van ontbijtjes tot zoete taart. Alles zoveel mogelijk geselecteerd op milieu-, en diervriendelijkheid. Proef zeker de Tony Chocolonely chocomel met een stukje peren- speculaastaart.

Praktische informatie:
In Kannen en Kruiken – Veemarktstraat 45, Breda

Lees ook zeker deze tips voor een stedentrip Breda

Ontdek ook deze plekjes: