Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duynvoet
8-persoons vakantiehuizen
2 - 8 personen
vanaf € 750 per week
Ga naar de website

Kleinschalig vakantiepark in Schoorl

In het Noord-Hollandse Schoorl ligt een vakantiepark met slechts 13 woningen; Duynvoet. Bijzondere vakantiewoningen voor 8 personen, waar je in zomer en winter geniet van luxe, zee & strand.

Stookplaatswoningen

Ooit gehoord van een stookplaatswoning? Het is een vakantiewoning met een buitenhaard/stookplaats, met daarbij een luxe ‘hang-out’/loungehoek. Heerlijk op lange zomeravonden en frisse herfst- en winterdagen! Loungen bij de stookplaats, koken in de buitenkeuken, ontspannen in de jacuzzi; het kan hier allemaal. Opgemaakte bedden, vier slaapkamers en vier badkamers, Nespresso koffie, buitenkeuken met BBQ, stookplaats, wasmachine… wat wil je nog meer?!

Vakantie in Schoorl

Iedereen vindt hier een plek om zich terug te trekken en te ontspannen, maar ook om activiteiten te ondernemen of om er op uit te trekken. Vakantiepark Duynvoet ligt aan natuurgebied de ‘Schoorlse Duinen’, op nog geen 500 m. van het bekende klimduin in het centrum van Schoorl en 5 km van zee en strand. Bezoek het gezellige Bergen, ga winkelen in Alkmaar, doe een dagje strand en dan ’s avonds rond de stookplaats nagenieten!

Ga naar de website


Duynvoet Heereweg 97 1871 ED Schoorl

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: