Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Natuurlogies Twente
Vakantiehuizen
1 - 5 personen
vanaf € 295 per weekend
Ga naar de website

Bijzonder overnachten in Twente

Natuurlogies in Twente biedt je de perfecte buitenlevenvakantie, midden in de natuur, in een prachtige omgeving. Hou je van pure natuur, uitgestrekt en ongerept? Van rust en ruimte? Van een uitzicht zonder ‘obstakels van de bewoonde wereld’? Van buiten inspiratie op doen, je hoofd leeg laten waaien en echte stilte? Van kinderen die zich uren vermaken in het bos? Boek een weekendje weg of vakantie in een van de vakantiewoningen van  Natuurlogies in Twente.

Vakantiehuis in de natuur

Natuurlogies betekent kleinschalig en sfeervol logeren, op een karaktervol erfgoed. De Beekloft bij Erve Witte Veen is een 4-persoons gastenverblijf, met naast een ruime slaapkamer een grote living met heerlijke kachel. De 5-persoons Heerenkamer en het 4-persoons Bakhuus liggen op Erve ’t Markslag. Beide vakantiewoningen bieden een ideale combinatie tussen oorspronkelijke Twentse elementen en hedendaags comfort. Mooie slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, nieuwe badkamer en een fijne kachel in de woonkamer om bij te ontspannen!

Logeren in natuurgebied Witte Veen

Liefhebbers van natuur- en outdooractiviteiten ontdekken hier in alle seizoenen van het jaar de mooiste routes en plekjes. Beleef de rust, de gastvrijheid en de landschappelijke schoonheid van Twente. Wandel de grens met Duitsland over voor een gezellige tussenstop met kaffee und kuche. Bewonder de historische boerderijen, lange lanen en beleef de rust, de gastvrijheid en de landschappelijke schoonheid van Twente.

Ga naar de website


Natuurlogies Twente Beekweg 4 7481 RG Buurse

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: