Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Natuurlogies Twente
Vakantiehuizen
1 - 5 personen
vanaf € 295 per weekend
Ga naar de website

Logeren midden in de natuur

Natuurlogies-Buurse Buiten in Twente biedt je de perfecte buitenleven vakantie, midden in de natuur, in een prachtige omgeving.

Logeren in natuurgebied Witte Veen

Hou je van pure natuur, uitgestrekt en ongerept? Van rust en ruimte? Van een uitzicht zonder ‘obstakels uit de bewoonde wereld’? Van buiten inspiratie op doen, je hoofd leeg laten waaien en echte stilte? Van kinderen die zich uren vermaken in het bos? Boek een weekendje weg of vakantie bij Natuurlogies-Buurse Buiten in Twente.

Vakantiehuis op historisch erf

Natuurlogies-Buurse Buiten betekent kleinschalig & sfeervol logeren, op een karaktervol erfgoed. De Beekloft bij Erve Witte Veen is een 4-persoons gastenverblijf, met naast een ruime slaapkamer een grote living met heerlijke kachel. De 5-persoons Heerenkamer en het 4-persoons Bakhuus liggen op Erve ’t Markslag. Beide vakantiewoningen bieden een ideale combinatie tussen oorspronkelijke Twentse elementen en hedendaags comfort. Mooie slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, nieuwe badkamer en een fijne kachel in de woonkamer om bij te ontspannen!

Ware rust, in je hoofd en om je heen

Liefhebbers van natuur- en outdooractiviteiten ontdekken hier in alle seizoenen van het jaar de mooiste routes & plekjes. Beleef de rust, de gastvrijheid en de landschappelijke schoonheid van Twente.

Ga naar de website


Natuurlogies Twente Beekweg 4 7481 RG Buurse

Thema's uit dit plekje