Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Het Roozenhuys
8 tot 16-persoons vakantiehuis
8 - 16 personen
vanaf € 795 per weekend

Groepsaccommodatie met hot tub en sauna

Het Roozenhuys in Haps is, naast mooie trouw- en vergaderlocatie, een prachtig 8 tot 16-persoons vakantiehuis  met hot tub en sauna. Een paar dagen weg met vrienden en/of familie betekent hier genieten van rust, ruimte en landelijk buitenleven.

Weekend of weekje in een herenhuis

Het Roozenhuys biedt zoveel extra’s t.o.v. een gewoon vakantiehuis. Het mooie herenhuis ademt nostalgie. Houten vloeren, hoge plafonds, grote ramen, stoere gebinten. Romantisch, landelijk, luxe en een beetje brocante. Bij het Roozenhuys vakantie vieren betekent samen genieten aan lange tafels, onder de veranda, in de fruitgaard of bij de houtgestookte open haard. Ontbijten in de rozentuin of in oma’s keuken, taarten of koekjes bakken en/of spelletjes doen of een potje voetbal. Samen zingen bij de piano, bij het kampvuur bij de tipi of relaxen in de sauna. Optioneel is een houtgestookte hot tub te reserveren. Je hebt de hele locatie exclusief voor jezelf.

Open haard, veranda, woonkeuken…

Het Roozenhuys heeft veel bijzondere plekjes om samen te zijn. Bij de open haard in de sfeervolle gastenruimte of onder de veranda. Of liever in de sauna of een (winter-)BBQ en lekker grillen boven het vuur in de tipi? Een kookworkshop in de nostalgische woonkeuken behoort ook tot de mogelijkheden. Geniet samen in deze mooie, landelijke omgeving. Haps ligt slechts 15 minuten van Nijmegen; de oudste stad van Nederland.

Bezig...
Ga naar de website
Het Roozenhuys Putselaarstraat 4A, 5443 NG Haps

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: