Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Fox Lodges
6-12 persoons vakantiehuizen
4 - 12 personen
vanaf € 300 per nacht

Luxe 6-12 persoons vakantiewoningen

Fox Lodges is de uitgewezen plek voor een luxe verblijf in Twente. In Denekamp, centraal gelegen in de regio Noordoost-Twente, staan twee moderne vakantiewoningen die uitkijken op de prachtige natuur.

Luxe en comfort

Fox Lodges bestaat uit twee ruime vakantiewoningen die beiden geschikt zijn voor 6 personen. Door het gebruik van een mobiele scheidingswand tussen de twee woonkamers kan de accommodatie ook omgetoverd worden tot een extra grote 12-persoons vakantiewoning. Er wordt slechts één woning (6- of 12-persoons) per keer verhuurd waardoor er altijd voldoende privacy is. Het strakke design van Piet Boon zorgt voor veel ruimte en licht in de woning. Buiten op de veranda kom je helemaal tot rust, midden in de prachtige natuur met uitzicht op de vijver.

Van alle gemakken voorzien

Bij deze accommodatie ben je van alle gemakken voorzien. Geen zin om te koken? Geen probleem! Fox Lodges heeft ook een restaurant. Verder vind je bij Fox Lodges onder andere een grote speeltuin, boerengolfbaan, tennisbaan en visvijver. Nadat je helemaal tot rust bent gekomen in de comfortabele woning is het natuurlijk tijd om de omgeving te verkennen! Fox Lodges biedt de mogelijkheid om scooters, fietsen en bakfietsen te huren om zelf op pad te gaan in het mooie Twente.

Bezig...
Ga naar de website


Zin om te shoppen?

Net over de Duitse grens, op 20 minuten rijden van Fox Lodges, vind je Factory Outlet Ochtrup. Ideaal voor een regenachtige dag!Fox Lodges Johanninksweg 78 7591 NR Denekamp

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: