Even geduld...

Onlangs opende de derde vestiging van HappyHappyJoyJoy in de Amsterdamse Pijp. In een kleurrijke setting geniet je van Aziatische hapjes.

Streetfood om te delen

Alles wat lekker is in Azië vind je in dit restaurant. De menukaart staat vol met kleine hapjes uit onder andere de Vietnamese, Koreaanse en Thaise keuken. Alle gerechtjes hebben een perfect formaat om met elkaar te delen. Zo proef je van alles een beetje en dat maakt eten bij HappyHappyJoyJoy zo leuk en aantrekkelijk. Aziatisch streetfood op z’n best. Persoonlijke favorieten zijn de dim sum, bao’s en de curry’s. Met een lekker Aziatisch biertje of kopje thee erbij graag.

Een gedekte tafel vol Aziatische hapjes bij HappyHappyJoyJoyDeel samen de smakelijke Aziatische hapjes bij HappyHappyJoyJoy(foto’s: HappyHappyJoyJoy)

HappyHappyJoyJoy is net Azië

De uitstraling en het interieur van HappyHappyJoyJoy zijn net zo hectisch, kleurrijk en lawaaierig als in Azië. Op een speelse manier is de sfeer van een lokale Aziatisch markt of drukke straat nagebootst, waardoor je het gevoelt krijgt er even middenin te zitten.

Net als bij bijna ieder nieuw restaurant in Amsterdam vind je ook hier een plekje voor een goeie ‘insta’ foto; er staat direct bij binnenkomst een kleurrijke riksja. Of je loopt even helemaal door naar achteren en maakt een foto in de photobooth. Met z’n allen in het kleine hokje staat garant voor een leuke foto!

Het interieur levert een goede bijdrage aan de chaotische en opgewekte sfeer. De vloer mag dan hergebruikt zijn van het restaurant wat hiervoor op deze locatie zat, maar op het plafond zijn gave lichtbakken opgehangen en ook de maneki-neko’s (Japanse gelukskatten met een bewegende arm) zijn weer overal te vinden.

Een neon verlichting met de naam HappyHappyJoyJoy in een kleurrijk en voornamelijk rood interieurDoor de hysterische kleuren en het volle interieur voel je je in Azië.Tafels met gasten bij HappyHappyJoyJoy in het nieuwe filiaal in Amsterdam West.

HappyHappyJoyJoy locaties in alle hoeken van de stad

Hoewel deze vestiging wat mij betreft niet zo aangenaam aandoet als de HappyHappyJoyJoy bij mij om de hoek in Amsterdam Oud West, smaakt het eten hier even lekker. De opzet is daar net wat knusser en er is een aparte ‘boardroom’ die je gemakkelijk kan reserveren als groep.

De vestiging in Amsterdam Oost heeft meer een industriele uitstraling en heeft een giga terras waar het – vooral rondom lunchuur als de zon op het terras staat – goed toeven is. Ook parkeer je hier je auto een stuk gemakkelijker dan midden in de stad.

Redenen genoeg om ze allemaal eens te bezoeken. En zeg nou zelf; van zulke kleurrijke bedoelingen als HappyHappyJoyJoy kunnen er toch niet genoeg zijn?

Kleurrijk en Aziatisch tot in het kleinste details, zoals bij deze wandversieringTafeltjes langs de wand vol Aziatische posters bij HappyHappyJoyJoy

Handig om te weten:

Waar? Ceintuurbaan 256, Amsterdam
Geopend: 7 dagen per week
Handig: Pal naast het metrostation de Pijp
Good to know: Eten afhalen kan ook