Even geduld...
Schrijf een recensie
Buitenlust
7-persoons vakantiewoning
2 - 7 personen
vanaf € 199 per weekend

Rijksmonument als vakantiehuis

Vakantiehuis Buitenlust is echt een ‘bijzonder plekje’, een rijksmonument van ruim 100 jaar oud. De omliggende huizen hebben allen de typerende witte muren, grote vensters en rode daken. De woning is met recht karakteristiek te noemen, met de veranda, de hoge plafonds, de natuurstenen kloostervloer. Een echt (t)huis met fijne ruime vertrekken.

7-persoons vakantiewoning

Sfeer, authenticiteit en comfort zijn het uitgangspunt geweest bij de inrichting. Een beetje curiosa, brocante, maar ook moderne bedden waar je echt lekker op slaapt, een zeer goed uitgeruste keuken met Boretti fornuis, een Smart tv met Netflix, WiFi, een heerlijk zittende bank en fijne fauteuils. De sfeer van toen met het comfort van nu! Er is een open keuken met toegang naar de tuin en de gezellige woonkamer, die bestaat uit een eethoek met 8-persoons teakhouten tafel en een zit/tv hoek met houtkachel. Op de slaapetage zijn drie slaapkamers, die ruimte bieden aan 7 personen en een baby. De badkamer heeft een inloopdouche en twee wastafels.

Kinderen welkom!

Overal is aan gedacht om je vakantie in Limburg tot een succes te maken. Allerhande praktische en leuke zaken, van buggy tot kinderbadje en van speeltent tot kinderdvd’s en goede speelfilms. Buitenlust heeft Netflix, een Wii en Playstation. De speelgoedkist met verkleedkleren en véél speelgoed is erg populair!

Zoveel te doen…

Het Geuldal en toeristische trekpleisters als Valkenburg en het 3-landenpunt Vaals zijn vlakbij, maar ook steden als Maastricht en Aken. Voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers ligt Buitenlust ideaal (Brunssumerheide, Anstelvallei, Wormdal, Kaffebergerbos). Wandel- en fietsroutes starten praktisch vanuit huis. Ook leuk: met het boemeltreintje Duitsland verkennen of met de stoomtrein dwars door het Heuvellandschap.

Een familiehuis met karakter waar je er even helemaal uit bent!

Bezig...
Ga naar de website


Buitenlust Merelstraat 7 Kerkrade (Eygelshoven)

Thema's uit dit plekje