Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
B&B De Brenschutte
Heerlijke huisjes
1 - 2 personen
vanaf € 75 per nacht

Onthaasten in de Achterhoek

B&B De Brenschutte ligt in de Achterhoek en biedt twee knusse gastenverblijven voor twee personen. Het is een plekje om te onthaasten, om even uit de wereld te stappen. Gun jezelf een paar dagen niksen en doen waar je zin in hebt, een paar dagen opladen bij De Brenschutte.

De gastenverblijven van De Brenschutte

De Brenschutte is een droom die uitkomt voor eigenaresse Annemiek. Ze vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn en heeft met liefde en aandacht de B&B gecreëerd. De B&B bestaat uit de Boskamer en het Bloemenhuisje, die samen in een houten huis op het erf van hun boerderij in het Gelderse Laren staan. Ik ben benieuwd welk sfeervol verblijf je kiest. Laat je je verleiden door de schommelstoel met warme plaid op de veranda van de Boskamer of ben je meer gecharmeerd door de openslaande deuren van het Bloemenhuisje? Beide verblijven van De Brenschutte zijn geschikt voor twee personen, voorzien van Auping bedden, hebben een houtkachel, een badkamer met vloerverwarming, uitzicht op het coulisselandschap van de Achterhoek en bieden je een fijn thuis in elk seizoen.

Het grootste verschil zit in de keuken. In de Boskamer kan niet worden gekookt, wel heeft het keukenblokje een koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Tijdens je verblijf in dit huisje is het ontbijt inbegrepen, bij mooi weer geserveerd op je veranda.

Wat ga je doen in de Achterhoek?

Doen waar je zin in hebt, dat klinkt toch als muziek in je oren? Annemiek helpt je graag om te genieten. Volg het ritme van de natuur, in elk seizoen. Wakker worden wanneer je er aan toe bent, met een koffie in de schommelstoel op de veranda langzaam ontwaken, een ontbijtje aan huis met zicht op grazende reeën (met een beetje geluk), een wandeling in de omgeving of naar het dorp Laren voor een terrasje, lunch of diner, een uurtje niksen en genieten van de rust; zo eenvoudig kan het leven zijn.

Voor het geval je het lastig vindt om te lanterfanten bij de Brenschutte, de Achterhoek heeft veel te bieden. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de vele wandel- en fietsroutes. Een rondje Holterberg, wandelen rondom Markelo of de bossen in? Voor cultuurliefhebbers mag een bezoek aan Museum MORE in Gorssel en Kasteel Ruurlo niet ontbreken. Een dagje naar de stad? Bezoek de Hanzesteden Deventer, Zutphen of Doesburg. Naar Lochem, varen over de Berkel of toch lekker niets?B&B De Brenschutte Brenschutte 7, 7245 ND Laren

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: