Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
Rolstoelvriendelijk
Landgoed De Wilmersberg
Hotel
1 - 4 personen
vanaf € 110 per nacht per 2 personen

Een bijzonder hotel met wellness in Twente

Landgoed De Wilmersberg is er voor iedereen die er echt even helemaal uit wil zijn. Niets doen in het groen, ontspannen in de wellness, aanschuiven voor het diner en ontdekken hoe mooi (en dichtbij) Twente eigenlijk is. Hotel de Wilmersberg heeft alles om jou weer opgeladen naar huis te laten gaan.

Hotel de Wilmersberg, een bestemming op zich

De Wilmersberg is meer dan een hotel. Het duurzaam gerunde hotel (in de top 25 van beste hotels in Nederland) heeft echt álles onder een dak. Smaakvol ingerichte Tuinkamers en eigentijdse Boskamers (favoriet), een wellness boutique met beautysalon, sauna, Turks stoombad, jacuzzi, infraroodsauna, binnenzwembad en een fitnessruimte, een van de mooiste terrassen (het mooiste?) van Overijssel met uitzicht over het karakteristieke coulisselandschap, een warme en sfeervolle lounge en een restaurant waar je écht lekker eet (ook vegetarisch en vegan) in combinatie met een goed glas wijn. Er wacht je gegarandeerd een onbezorgd verblijf!

Een romantisch weekend of nachtje met familie?

Of je nu komt voor een romantisch verblijf met de liefste of voor een weekend met het hele gezin of met je familie, Landgoed De Wilmersberg heeft voor ieder wat wils. Romantische kamers met uitzicht op de bosrand en ruime familiekamers voor vier personen. Kies voor een van de arrangementen voor extra verwennerij: een Lazy Sunday arrangement of een culinair Sneup & Snaaijerie verblijf, een VIP of wellness arrangement of… Laat je in de watten leggen!

Kom genieten van de rust en schoonheid van Twente

Twente is echt zoveel dichterbij dan je denkt! Vanuit Utrecht is het anderhalf uur rijden om in een wereld van rust en ruimte uit te komen. In Twente gaat de klok een stukje langzamer. Tukkers hebben en nemen de tijd om te leven. Neem jij de tijd om dit mooie stukje Nederland te gaan ontdekken vanuit De Wilmersberg?Landgoed De Wilmersberg Rhododendronlaan 7, 7587 NL De Lutte

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: