Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Landal Coldenhove
Safaritenten
2 - 6 personen
vanaf € 235 per weekend
Ga naar de website

Glamping op de Veluwe

Landal Coldenhove heeft vijf luxe safaritenten op een unieke locatie midden op de Veluwe. Hier ga je op vakantie op een bed van dennennaalden. De vijf ruime, luxe safaritenten van Landal liggen in het bos. Hoewel menigeen bij Landal niet direct denkt aan kleinschalig, zijn de safaritenten bij Landal Coldenhove toch echt heel bijzonder gelegen!

Logeren in de natuur

Logeren tussen eekhoorns en dennenappels, aan de uiterste rand van het park. Vanuit de safaritent bij Landal Coldenhove loop je zo over een wildrooster de prachtige bossen in, grenzend aan de Loenerhei. Het geluid van de stilte bestaat hier uit ruisende takken en het lieflijke gezang van de vogeltjes! Dit is het ultieme buitenleven!

Slapen in het bos bij Landal Coldenhove

Wie overnacht in een van de comfortabele safaritenten vergeet dat ie aan het kamperen is! De tenten zijn met veel smaak ingericht en van alle gemakken voorzien. Een loungehoek met kachel, een steigerhouten eettafel met banken, een volledig ingerichte keuken met magnetron en Senseo, maar ook 3 ‘slaapkamers’ en een eigen toilet. Stoer, robuust en een met de natuur! Hier is het genieten van de stilte, hutten bouwen in het bos, sporen zoeken en eindeloos dwalen. Mocht je even iets anders willen, je mag gebruik maken van de faciliteiten van het park, die op loop-/fietsafstand liggen.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke vakantie in het bos!

Ga naar de website


Landal Coldenhove Boshoffweg 6, 6961 LD Eerbeek

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: