Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
De Steltenberg
5-persoons vakantiewoning
2 - 5 personen
vanaf € 300 per week

Vakantiewoning nabij Deventer

Vlakbij Hanzestad Deventer ligt de luxe vakantiewoning De Steltenberg, in een prachtig gerenoveerde hooiberg. De voormalige hooischuur is onder begeleiding van een architect omgetoverd tot een bijzondere vakantiewoning. Authentieke elementen, zoals de robuuste gebinten, zijn geïntegreerd in de moderne vakantiewoning. Landelijk, stoer en sfeervol zijn kernwoorden voor de mooie inrichting.

Landelijk & stoer

Heidi en Berrie hebben de Steltenberg zo mooi ingericht dat het lijkt of de woning zo uit een woonmagazine komt. De robuuste gebinten geven de woning een stoere uitstraling. De mooie natureltinten passen perfect bij de locatie. Ruw hout, beton en warme grijstinten… Een lange eettafel, heerlijke zithoek, luxe badkamer met sauna en de stijlvolle slaapkamers; alles is perfect!

Aan de IJssel

De smaakvolle 5-persoons vakantiewoning De Steltenberg ligt in Terwolde, aan de dijk langs de IJssel. Vanuit je bed op de eerste verdieping word je wakker met uitzicht over de uiterwaarden. Het terras grenst aan de weilanden. Het is een heerlijke plek om in de zomer te ontbijten en tot ’s avonds laat te zitten bij de vuurkorf. Het is hier volop genieten van de rust & ruimte, van een idyllisch Hollands landschap langs de IJssel, met klompenpaden. Op de fiets is het slechts zes kilometer naar de mooie stad Deventer.

Bezig...
Ga naar de website


De Steltenberg Bandijk 21 7396 NB Terwolde

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: