Even geduld...

Erfgoed Bossem, pionier op het gebied van ´glamperen´ op het boerenland, komt dit seizoen met een bijzonder knus concept: De Sterrenkubus. Dit vierkante houten huisje, met het comfort van een reguliere hotelkamer, laat gasten de magie beleven van de sterrenhemel, alsof ze in de open lucht slapen.

Het aardse loslaten en samen de sterrenhemel zien zoals nooit tevoren? Dat kan. Een verblijf in de Sterrenkubus laat je opgaan in het heelal. Een simpel maar geniaal concept: de Sterrenkubus is een vierkant houten huisje midden in het boerenland. Het riante bed bevindt zich vlak onder een transparante koepel. De Sterrenkubus is niets groter dan nodig, voorzien van alle moderne gemakken, duurzaam, milieuvriendelijk en hij biedt het hoogste serviceniveau.

Echt donker! Erfgoed Bossem ligt op één van de donkerste plekken van Nederland midden in Nationaal Landschap Noordoost Twente. Niet voor niets bevindt zich op 200 meter afstand Cosmos Sterrenwacht, waarmee ze samen dit initiatief op de kaart zet.

Gasten die deze nieuwste trend van glamperen aangaan, krijgen vrij entree bij de Sterrenwacht. Daar staan enthousiaste vrijwilligers klaar om alles over het heelal, de sterren en planeten uit de doeken te doen. Eenmaal ‘thuisgekomen’ kunnen de gasten zelf met de telescoop uit de Sterrenkubus aan de gang of heerlijk relaxen op de slaapvide met rechtstreeks uitzicht op de immense sterrenhemel.

In slaap vallen tussen de sterren en ’s morgens wakker worden met een kakelvers ontbijtje. Dat verstaan ze bij Bossem onder hemels ontwaken.