Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Piazza Pinokkio
Kindvriendelijke vakantiehuizen
1 - 6 personen
vanaf € 835 per week

Dé meest kindvriendelijke vakantielocatie in Toscane

Piazza Pinokkio, met de 7 meest kindvriendelijke vakantiehuizen in Toscane, ligt op een heuvel omringd door wijngaarden. Dit vakantiedomein in traditionele Toscaanse stijl biedt je alles wat je zoekt voor een onbezorgde vakantie met het hele gezin!

Ontmoeten & genieten bij Piazza Pinokkio

Wanneer je bij Martijn en Angelique vakantie viert, geniet je van natuur & cultuur in een authentieke omgeving. Samen met gelijkgestemden ben je te gast op dit kleinschalige domein. Hoe heerlijk is dat; én leeftijdgenootjes voor je kinderen én gezelligheid met de andere gezinnen. Op de aankomstdag organiseren Martijn & Angelique een informele borrel, waarbij je je medegasten ontmoet. Een gezellige start van je vakantie! Een paar keer per week kun je aanschuiven voor het diner en twee keer per week wordt er een activiteit georganiseerd waarbij geldt: vrijheid blijheid!

Vakantiehuizen in Toscaanse stijl

Piazza Pinokkio bestaat uit 7 vakantiehuizen voor 4-6 personen. Of je nu kiest voor Pinocchio, Geppetto of Stromboli, elk huis is met zorg ingericht waarbij authenticiteit en comfort in perfecte harmonie zijn. Denk aan heerlijke matrassen met Toscaanse bloemetjes overtrekken, dikke muren die zorgen voor een natuurlijke airconditioning en houten luiken als verduistering. Elk huis heeft een privé terras, met prachtig uitzicht op de glooiende heuvels waar Toscane om bekend staat. En heel handig, Angelique en Martijn bieden verschillende pakketten voor een onbezorgde vakantie. Een no-worries pakket incl. drie (Italiaanse maaltijden), een zondagochtend ontbijt en eindschoonmaak of het all-in vakantie pakket voor jonge gezinnen.

Wat is er te doen?

Kinderen vermaken zich prima de hele dag met hun nieuwe vriendjes. In en bij het zwembad, op de speeltoestellen, de trampoline en in de hutten. In de omgeving vind je een dierentuin, klimparken en aquavillage. En uiteraard liggen beroemde plaatsen als Florence, Sienna en San Gimignano ook binnen bereik.

Waar wacht je nog op?

Bezig...
Ga naar de website
Piazza Pinokkio Via di Partingoli 1 50018 Scandicci

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: