Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Vriendinnenweekend
Heb jij ook zo’n vriendin (of meerdere) met wie je eindeloos kunt kletsen? Met wie je kunt huilen, lachen en soms ook huilen van het lachen? Dan is een vriendinnenweekend echt iets voor jullie. Maar zo'n weekend gebeurt niet zomaar: daar moet je echt tijd voor maken. En ben jij degene die het weekend mag organiseren, dan moet je er echt veel tijd voor vrij maken. Of bespaar die tijd en laat je inspireren door onze tips, de leukste ideeën voor jullie uitje!

Maak tijd voor elkaar

Wanneer was de laatste keer dat jullie samen urenlang hebben bijgepraat? Vast te lang geleden. Het overkomt ons allemaal: zelfs hechte vriendschappen worden wel eens ondergesneeuwd door een drukke baan, hectische tijden met de kinderen of andere dingen die het leven ons voorschotelt.

Tot het tijd wordt om in te grijpen en tijd voor jezelf en elkaar te maken. Dat is precies wat een vriendinnenweekend inhoudt. Zet een groot kruis in jullie agenda’s, kies een fijne plek om bij elkaar te komen en ga!

B&B Bed of Flowers

Bijzonder overnachten tijdens je vriendinnenweekend

Wat heb je nodig voor een geslaagd weekend met je beste vriendin(nen)? Dat hangt er helemaal van af wat jullie graag doen. Maar waar je ook naar toe gaat, maak het extra leuk door te kiezen voor een bijzondere accommodatie. Misschien worden jullie wel helemaal blij van glamping in de natuur, inclusief bijpraten tijdens lange wandelingen en bij de vuurkorf voor jullie safaritent of pipowagen. Wat meer luxe kan ook natuurlijk: wat denk je van een sfeervolle B&B of hip ingerichte vakantiewoning, waar je eindeloos kunt tafelen en proosten bij de binnen- of buitenhaard? Of willen jullie misschien samen shoppen, naar het strand of een wellnesscentrum? Dit weekend is helemaal van jullie, dus geniet er met volle teugen van op een fijne plek.

Strandhuisje

Wat ga je doen?

Los van een fijne accommodatie (het liefst een unieke!) is het natuurlijk ook leuk om te kiezen voor een origineel dagprogramma. Met een paar bijzondere uitjes tijdens je weekend beleef je leuke avonturen, heb je heel veel lol samen en maak je herinneringen voor het leven.

Wat dacht je van toeren door de Achterhoek met een lelijk eendje? Daar krijg je gegarandeerd de lachkriebels van. Met een nostalgisch Volkswagenbusje op ontdekking in Friesland? Wijs maar vast iemand aan die de hele dag zwaait. Genieten van een high tea in een leuke theetuin of een sloep huren met picknickmand?

Bekijk onze tips voor toffe uitjes

La Dolce Vespa verhuur

En het thuisfront dan?

Moet je voor een vriendinnenweekend je partner of kinderen een weekendje thuis laten? Ga je daar vooral niet schuldig over voelen. Vergeet niet dat je na zo’n heerlijk weekend als herboren terugkomt en dus ook weer een veel leukere partner en moeder kunt zijn. Als jij weer bent opgeladen, profiteert iedereen daarvan.

Wacht dus niet langer en plan jullie vriendinnenweekend nu. Leuke plekjes genoeg!

Verwennerij bij de Five City Spa