Even geduld...

Groepsaccommodaties zijn er in overvloed. Of je nu een vriendenuitje moet organiseren of voor de hele voetbalclub een groepsverblijf zoekt, je vindt ze in alle vormen en maten. Helaas hebben de groepsaccommodaties een beetje een suf en saai imago. Overal diezelfde hufterproef leren bankstellen en stoelen aan de eettafel. Sfeer & gezelligheid ontbreken, het moet vooral praktisch zijn. Jammer, het hoeft niet zo!

Tijdens onze zoektocht naar bijzondere plekjes ontdekten we een paar echte parels. Hippe, eigentijdse vakantiewoningen voor grote en kleine groepen. Verspreid over Nederland vind je de meest uiteenlopende groepsaccommodaties. Van huizen in een voormalige varkensschuur tot karakteristieke vakwerkwoningen in Zuid-Limburg, van nieuw gebouwde vakantiewoning, volledig aangepast aan alle eisen, tot villa’s aan het strand. Kijk je even mee?

Groepsaccommodatie Heerlijkheid Vijlen

In Zuid-Limburg ligt de charmante groepsaccommodatie de Heerlijkheid Vijlen, met plaats voor 14 personen. Gastheer Bas en gastvrouw Jeannette hebben de authentieke details op een mooie manier samengebracht met modern comfort. Een warme en sfeervolle groepswoning.

it Dreamlân in Friesland

Helemaal aan de andere kant van Nederland, in Friesland, liggen de nieuwe design vakantiewoningen van it Dreamlân. De woningen bieden elk plaats aan 2-6 personen en worden samen verhuurd als groepsaccommodatie voor 20 personen, met een gezellige gemeenschappelijke ruimte om te koken.

De gemeenschappelijke ruimte van de 24-persoons groepsaccommodatie.

’t Keampke in Twente

In het oosten van ons land liggen de groepswoningen van ’t Keampke. Traditionele Twentse boerderijen in een modern jasje. Hip ingericht, je zou er zo willen wonen. En ’t mooie is, bij Margret en Henri kan iedereen terecht!

De nieuwe groepsaccommodatie voor 16 personen.

Dus, ben jij dit jaar verantwoordelijk voor het organiseren van de familiereünie, het vriendenuitje, een brainstormsessie of workshops? Neem jij graag opa & oma mee op vakantie? Verras je gezelschap met een van de mooie groepshuizen!

Bekijk ook even het overzicht van de mooiste groepsaccommodaties.