Even geduld...

Groepsaccommodaties zijn er in overvloed. Of je nu een vriendenuitje moet organiseren of voor de hele voetbalclub een groepsverblijf zoekt, je vindt ze in alle vormen en maten. Helaas hebben de groepsaccommodaties een beetje een suf en saai imago. Overal diezelfde hufterproef leren bankstellen en stoelen aan de eettafel. Sfeer & gezelligheid ontbreken, het moet vooral praktisch zijn. Jammer, het hoeft niet zo!

Tijdens onze zoektocht naar bijzondere plekjes ontdekten we een paar echte parels. Hippe, eigentijdse vakantiewoningen voor grote en kleine groepen. Kijk je even mee?

Moderne vakantiewoningen voor groepen

Verspreid over Nederland vind je de meest uiteenlopende groepsaccommodaties. Van huizen in een voormalige varkensschuur tot karakteristieke vakwerkwoningen in Zuid-Limburg, van nieuw gebouwde vakantiewoning, volledig aangepast aan alle eisen, tot villa's aan het strand. 

Een paar voorbeelden

In Zuid-Limburg ligt de charmante groepsaccommodatie de Heerlijkheid Vijlen, met plaats voor 14 personen. Gastheer Bas en gastvrouw Jeannette hebben de authentieke details op een mooie manier samengebracht met modern comfort. Een warme en sfeervolle groepswoning.

Helemaal aan de andere kant van Nederland, in Friesland, liggen de nieuwe design vakantiewoningen van it Dreamlân. De woningen bieden elk plaats aan 2-6 personen en worden samen verhuurd als groepsaccommodatie voor 20 personen, met een gezellige gemeenschappelijke ruimte om te koken.

In het oosten van ons land liggen de groepswoningen van 't Keampke. Traditionele Twentse boerderijen in een modern jasje. Hip ingericht, je zou er zo willen wonen. En 't mooie is, bij Margret en Henri kan iedereen terecht!

Dus, ben jij dit jaar verantwoordelijk voor het organiseren van de familiereunie, het vriendenuitje, een brainstormsessie of workshops? Neem jij graag opa & oma mee op vakantie? Verras je gezelschap met een van de mooie groepshuizen!

MTIzU2NoaWVybW9ubmlrb29nQm9zdmlsbGEgVGVyc3BlZ2VsdA==

(123 Schiermonnikoog & Bosvilla Terspegelt)

U3RyYW5kdmlsbGEncyBOb29yZHdpams=QmFsbHVtZXJsb2RnZQ==

(Strandvilla's Noordwijk & Ballumerlodge)

Bekijk ook even het overzicht van de mooiste groepsaccommodaties.