Even geduld...

Herken je dat? Je bent gevraagd het jaarlijkse vriendenweekend of de familiereünie te organiseren, maar het lukt je maar niet dat ene fijne vakantiehuis te vinden waar jong & oud zich thuis voelen. Zoek niet langer, ik heb de mooiste en fijnste groepsaccommodaties voor je op een rij gezet.

Tip 1. ‘t Keampke Buiten in Twente (16 pers.)

Nieuw bij ‘t Keampke is de 16-persoons groepsaccommodatie Buiten. Met veranda, houtkachel binnen en buiten, gezellige zithoek, lange eettafels, Pip behang, sfeervolle details en hangstoelen… Ouderwets genieten op een eigentijdse plek!

De nieuwe groepsaccommodatie voor 16 personen.

Tip 2. Bosvilla TerSpegelt in Brabant (12 pers.)

Bosvilla TerSpegelt heeft alles wat je wenst voor een geslaagd verblijf: een grote eet-/woonkamer waar je gezellig met elkaar geniet aan de lange eettafel. Relaxen in de zithoek, een potje tafelvoetbal spelen, genieten op het overdekte terras, een stukje wandelen in het ‘eigen’ bos, het kan allemaal!

Grasveld met huis met 2 bomen en blauwe lucht met wolken

Tip 3. 53° Noord op Schiermonnikoog (12 pers.)

Een luxe 12-persoons strandhuis op het mooie waddeneiland Schiermonnikoog. 53° Noord is uniek gelegen aan de rand van de duinen en op 150 meter van het strand! Een heerlijk adres voor een vakantie aan zee. Licht, zonnig, stijlvol; met open haard en sauna!

Zithoek in de serre van groepsaccommodatie op Schiermonnikoog

Tip 4. De Hooiberg in Twente (18 pers.)

De rust, ruimte en het comfort van deze vakantiewoning staan garant voor een onbekommerde vakantie in Twente, voor jong & oud. Genieten bij de houtkachel, in de hot tub en fijne gesprekken rond het kookeiland van de Hooiberg.

Tip 5. De Dorpswoning in Brabant (17 pers.)

De Dorpswoning biedt een uniek concept voor een weekendje weg, een familiereünie of een heerlijke vakantie in het Brabantse land. Of je nu kiest voor een verblijf in de voormalige schaapskooi, een landhuis of op niveau; bij elk huis ervaar je rust, ruimte, de Brabantse gastvrijheid en het echte dorpsleven!

Tip 6. De Vrijheerlijkheid in Zuid-Limburg (12 pers.)

Hoeve de Vrijheerlijkheid ligt op zo’n schilderachtige locatie, dat je bijna niet kunt geloven dat je nog in Nederland bent! Sfeervolle vakantiewoningen op een oude boerderij, hartjes, bloemen, lange tafels, een haard, een bloeiende boomgaard, grazende koeien, de geur van huisgemaakte vlaai… Warmte omringt je!

 

Bekijk het overzicht van alle groepsaccommodaties

Ontdek ook deze plekjes: